Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Kan Januzaj spela sig tillbaka?

Manchester United behöver en högerwinger och Adnan Januzaj börjar nå sin potential…

Januzaj slog igenom stort under David Moyes ledning, men sedan stannade utveckligen upp helt och efter ett par misslyckade lån i Dortmund och Sunderland så såldes han förra sommaren till Real Sociedad – men Manchester United såg enligt M.E.N till att inkludera en återköpsklausul i kontraktet.

Den nu 23-årige Januzaj har gjort en bra säsong i LA Liga och i går startade han för Belgien i matchen mot England. Han stod för en bra match och satte dessutom matchens enda mål – ett riktigt vackert mål.

Manchester United behöver en högerwinger. Gav man upp Januzaj för tidigt och bör man överväga att försöka köpa tillbaka honom, är ett par frågor som Manchester Evening News i dag ställer. Vad tycker ni?

 

Källa: MEN

14 Kommentarer

 1. Mattias

  29 juni, 2018 at 09:49

  Absolut inte, dem satsa på Tahith Chong!! Nästa storstjärna om han får tid & chansen.

  • Puppym

   29 juni, 2018 at 13:18

   Tror också mycket på honom varit riktigt grym i dem matcherna jag har sett. Är inte han offensiv mittfältare? En winger spelare och satsa på är ju Angel Gomez.

   • LOK

    29 juni, 2018 at 23:18

    Ska inte ta gift på det, men jag tror det är tvärtom.

 2. Kalle

  29 juni, 2018 at 10:34

  Bara för att han gör ett VM mål i en Belgisk B-uppställning mot en Engelsk B-uppställning innebär det inte att han ska tillbaka till United. Han har gjort sitt hos oss…..

 3. Farre

  29 juni, 2018 at 11:01

  En underbar spelare när han slog igenom i A-laget, han behöver förtroende och United är en väldigt oförlåtande miljö för talanger, man måste ha ett otroligt psyke för att lyckas.

  Som Vissa har sagt så var han en mkt bättre spelare än Memphis men fick sitt självförtroende sargat av att se en sådan spelare före honom. Jag tror att han kommer att bli ännu bättre och spela i ett större lag i framtiden. Han har en teknik som världens bästa spelare och påminner lite om Kaká med hans flyt med bollen ( inte i snabbhet). Hans sätt att ta sig förbi spelare med elegans är få förunnat! En klart sevärd och skicklig spelare. Men han kommer inte till United!

 4. GGMU

  29 juni, 2018 at 11:34

  Förstår inte grejen med att vi alltid ska kopplas till våra gamla spelare?! Förstår att det bara är spekulationer men det börjar bli löjligt! Finns en anledning till att dom lämnade/blivit sålda från första början..

 5. Sauron

  29 juni, 2018 at 11:41

  Lite som om att Chelsea skulle vilja ha tillbaks De Bruyne eller Salah, eller kanske att United skulle få för sig att köpa tillbaka Pogba.

  • GGMU

   29 juni, 2018 at 13:27

   Vad vill du ha sagt? Att både De Bruyne och Salar var skit i Chelsea är ett faktum. Pogbas fall är annorlunda då han i princip inte spelade för oss (herrlaget), när han var här.. sen tycker jag vi har värvat fel dom senaste åren pga vi har jagat framgång med akuta värvningar som absolut inte ha behövts.. Vi sålde spelare och värvade in andra som inte har gjort någon skillnad alls! (Jag tänker på Javier hernandez) att släppa honom och värva in Falcao var ett misstag..

   • Sauron

    29 juni, 2018 at 14:51

    ”Förstår inte grejen med att vi alltid ska kopplas till våra gamla spelare?!”

    ”Finns en anledning till att dom lämnade/blivit sålda från första början”

    Ja men de blev alla bättre(salah, KdB, Pogba) , därför är det inte en omöjlighet att en klubb visar intresse eller iaf länkas ihop med f.d. spelare. Det var ju din fråga.

    • GGMU

     29 juni, 2018 at 21:44

     Anledningen till att alla dom tre du nämner blev bättre är för att dom nedgraderade sig, dom gick till mindre klubbar därav mindre press.. fattar inte riktigt hur du tänker? Varför vill du ha tillbaka en spelare som vi har sålt? :S

     • Sauron

      30 juni, 2018 at 00:02

      Alla vi säljer går väl i stort sett till mindre klubbar.
      Jag vill inte ha tillbaka någon, möjligtvis Ronaldo. Jag tror du tolkar in något som jag inte skrivit.

 6. GGMU

  30 juni, 2018 at 08:32

  Då tycker jag din kommentar angående Salah, De Bruyne och Pogba var onödig och svarade inte på min fråga…

  • Sauron

   30 juni, 2018 at 10:52

   Det var exempel på spelare som lämnat en Premier League Klubb, blivit bättre, sen kommit tillbaka till samma eller annan Premier League klubb. Anledningen till att de lämnade/blivit sålda från första början är därmed inte relevant längre.

   Det är därför United blir ihopkopplade med ett fåtal f.d. spelare som gör något bra. För att det har hänt förut att klubbar köper tillbaka spelare, det är därför det ibland finns återköpsklausuler. Spelarövergångar är något som genererar stort intresse bland fans, därför tas minsta antydan om intresse upp av media och ibland finns det ett korn av sanning i det.

   I frågan Januzaj har jag ingen åsikt, jag har inte sett honom spela sen han lämnade oss.

 7. Stefan

  16 september, 2018 at 01:52

  Vill gärna se Januzaj i laget igen. Kanske inte denna säsong, men i framtiden.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
 • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
 • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
 • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter