Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

M.E.N: Nytt kontrakt för De Gea

Enligt Manchester Evening News så är Manchester United och David De Gea överens om ett nytt kontrakt…

De Gea är ständigt länkad med Real Madrid, men Mourinho sa tidigare i våras att det inte fanns någon möjlighet att spanjoren säljs i sommar. Nu rapporterar Manchester Evening News att De Gea är överens med United om ett nytt fem års-kontrakt. Rapporten innehåller inga vidare detaljer, men låt oss hoppas att det stämmer.

 

Källa: MEN

18 Kommentarer

 1. Mogge

  16 juni, 2018 at 16:11

  Härligt!

 2. BZ

  16 juni, 2018 at 16:13

  En trasig fax maskin från att De Gea skulle haft 3st CL titlar i bagaget:)

 3. Busby

  16 juni, 2018 at 17:11

  En felaktig anställning från att vi hade haft 100 poäng i bagaget.

  • Jonken

   18 juni, 2018 at 18:01

   Ett felaktigt påstående från att ha haft ett rätt.

 4. Affe

  16 juni, 2018 at 17:49

  OM nu det här stämmer så blir åtminstone jag väldigt glad.
  Varför skall man då dra in faxmaskiner och felaktiga
  anställningar? Det har inte ett skit med saken att göra.
  Dessutom tror jag inte att de Gea kritat på ett nytt
  kontrakt med en värdelös tränare. Det vore ju att grovt
  underskatta hans omdöme. Gläd er istället!

  • Busby

   16 juni, 2018 at 18:11

   Det faktum att du skriver ”värdelös tränare” tyder på att du verkar ha missförstått hela grejen. Spelar inte mig någon roll men tråkigt för dig.

   • Affe

    16 juni, 2018 at 18:41

    Om jag har missförstått dig kan jag be om ursäkt för det.
    Då kan du kanske förklara vad du menar med en ”felaktig
    anställning”.

    • Busby

     16 juni, 2018 at 18:56

     Menar inte att Mourinho är en ”värdelös tränare.” Menar att han är fel för United. Om jag hade hejat på Island i VM eller West Ham i PL så hade jag älskat att ha Mourinho med hans totala fokus på försvarsspel och noll anfallsspel förutom en stor forward, eftersom dessa lag har en sådan kultur och ett sådant grundspel.

     Men nu hejar jag på United, som ska spela offensiv fotboll utan att lägga sig i försvar för minsta lilla. Vi ska släppa lös våra offensiva spelare och inte låsa dem. Våra ytterbackar ska ligga i offensiv offsidelinje när vi anfaller och inte stå kvar på mittlinjen bredvid Smalling och hans partner. Vi ska inte förlora oss på individuella prestationer, utan vi ska ha ett fungerande inövat offensivt spel som alla spelare kan bidra till.

     Där har du min förklaring till uttrycket ”felaktig anställning.”

     • Busby

      16 juni, 2018 at 18:57

      Förlita*

     • Spaddeward

      16 juni, 2018 at 19:09

      Busby, mycket bra skrivet. Håller helt med!

     • Solskjaer

      17 juni, 2018 at 08:09

      Bra Busby! Nyanserat och välskrivet. Delar dina åsikter helt.

     • Richard

      17 juni, 2018 at 13:15

      Bra skrivet (busby)

     • Busby

      17 juni, 2018 at 15:15

      Tack alla som höll med mig. Folk gillar att dra alla oss Mou-kritiker över en kam och kalla oss för medgångssupportrar och okunniga osv. Men sen när man lägger upp några sakliga argument så tystnar de.

     • 7hampus

      18 juni, 2018 at 09:03

      Håller med! #Backabusby

     • Spaddeward

      18 juni, 2018 at 10:02

      #Backabusby

     • Jonken

      18 juni, 2018 at 18:03

      Okej? Så du gillade alltså inte SAF? För där var det inte sprudlande offensiv. Att ytterbackar ska ligga på offsidelinje är ju bara skrattretande. Ska man lämna två mittbackar ensamma vid eventuell kontring? Ytterbackar är inte ytterforwards. Sedan är det intressant hur du ena sekunden menar att man ska ”släppa lös våra offensiva spelare” och sedan sekunden senare påstå att man ska inöva anfallsspel. Det är en klar motsägelse.

     • Busby

      18 juni, 2018 at 19:14

      Jonken: Din tajming är skrattretande. Den här diskussionen pågick i förrgår och är slut sedan länge. Men visst, jag ska svara dig trots att du är två dagar sen.

      Man kan inte släppa lös sina spelare och ha inövade mönster samtidigt? Du kanske inte vet vad inövade offensiva mönster innebär, (man fär den bilden av din kommentar) så låt mig förklara det för dig:

      Inövade mönster innebär inte att spelarna är låsta till att springa på ett visst sätt 200% varenda gång, för då blir man tämligen lättläst. Inövade mönster (eller plan om man så vill) innebär att man vet innan vilka ytor man vill söka, man övar in ett par varianter för uppspel, och man har en plan för hur vi ska ta oss fram. Det gjorde SAF varenda match och Mourinho gör det aldrig. Enbart individuella prestationer eller långbollar på Lukaku som skarvar (segern mot Liverpool) alternativt desperat byta in Fellaini och mata inlägg.

      Kort sagt. Man kan visst släppa lös sina spelare och ha en inövad plan samtidigt. Och om man nu inte har nån fungerande plan (Mourinho) så kan man åtminstone låta spelarna göra sin grej och inte förvandla dem till statyer.

     • Spaddeward

      18 juni, 2018 at 19:45

      Rätt igen Busby (y) #Backabusby

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
 • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
 • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
 • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter