Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Agenten: Martial vill lämna United

Anthony Martial vill lämna Manchester United för nya utmaningar bekräftar hans agent…

Det har spekulerats mycket i Martials framtid och han har under våren varit länkad med bl.a Juventus, Tottenham och Chelsea. Nu bekräftar hans agent Philippe Lamboley i en intervju med franska RMC att Martial vill lämna klubben.

”Efter att ha tänkt igenom alla scenarion och möjligheter så vill Anthony lämna Manchester United. Det finns många scenarier och nu är det för tidigt att prata om det. Anthony kommer att prata senare för att förklara allt. Manchester United vill förlänga Anthonys kontrakt och de vill inte att han ska lämna, men vi har inte lyckats hitta en lösning på flera månader.”

”Manchester United är den mäktigaste klubben i världen och jag tror att när man inte hittat en lösning trots åtta månaders förhandlingar så beror det på att de inte riktigt vill göra honom till en viktig del av laget. Det är grunden till beslutet. Det är ett noga övervägt beslut. Vi delar inte samma vision för Anthonys framtid. Han är besviken för han har under tre säsonger visat den kärlek han har för klubben och supportrarna. Men det är viktigt att komma ihåg att han är under kontrakt och att Manchester United har sista ordet. Vi kommer respektera klubbens beslut och han kommer att fullfölja sina åtaganden gentemot dem.”

 

Källa: Sky Sports

20 Kommentarer

 1. Puppym

  14 juni, 2018 at 02:09

  Tror knappast det är lönen det snackas om utan snarare garanti på speltid och om det är så som jag tror så borde han och hans agent veta bättre att i en klubb som United är ingen garanterad speltid och sen har jag noll förståelse varför hans agent går ut i en radiokanal och gråter. Detta va samma agent som ville få honom flyttad förra gången också kanske dags och byta agent för Martial innan hans karriär helt går åt fel håll. När CR kom så var det betydligt vassare spelare men han visade att detta är min position men vad har Martial gjort istället för att gnälla så kanske han ska kriga till sig sin plats. Trött på alla underpresterande gnällspikar va tror dem egentligen får saftigt betalt för att man är talangfull men vi är MANCHESTER UNITED och här presterar man annars hejdå.

  • CarlSerung

   14 juni, 2018 at 05:47

   Kunde inte sagt det bättre själv. Hans kontrakt går ut nästa år så det börjar bli dags att ta ett beslut hur vi ska göra med grabben. Dock finns det väl någon option på ett år till.

   Det jag vill se är en HY och en MB. Det är skralt med HY och Mbappe, Asensio, Isco kan vi bara glömma. Bale njaa osäkert kort, kommer vara skadedrabbad, hög lön, dyr.

   Tycker vi borde satsa på Mahrez, han och Vardy bär Leicester och gör det bra konstant över säsongen, kan ligan, kommer dock bli dyr men vi har inte haft en renodlad HY på evigheter. Alternativt Verdi men vi behöver en färdig spelare kommande säsong.

   MB Škriniar skulle jag vilja plocka in. Otroligt att Inter plockade de virj gratis. De ligt ser spännande ut men är mer framtid.

   Samt ut med Mata, Darmian, Blind & Jones.

   • Hille

    14 juni, 2018 at 06:48

    Håller med. Han har inte det mentala för att nå toppen. Nu är ju varken Isco eller Asensio HY, men absolut en vass HY skulle behövas. Jag är lite nyfiken på Gelson Martins. Otroligt kvick, men frågan om han skulle hålla för PL?

    • CarlSerung

     15 juni, 2018 at 00:40

     Möjligtvis inte renodlade men båda kan gott och väl spela HY.

  • GGMU!

   14 juni, 2018 at 10:56

   Bra skrivet, ingen jävel är större än klubben och presterar man inte så ska man inte få spela.. svårare än så är det inte. En klen karaktär som gnäller mer än vad han presterar.

 2. Spaddeward

  14 juni, 2018 at 07:44

  Håller med om att Martial visar upp dålig attityd. Min värsta farhåga är dock att han säljs till Juventus eller nåt och utvecklas till världens bästa spelare. Hemska tanke!

 3. Mogge

  14 juni, 2018 at 07:48

  Martial kan bli hur bra som helst. Han är mentalt lite svajig dock.

 4. Peppis

  14 juni, 2018 at 09:00

  Jag kan förstå båda sidor här. Martial är i en punkt i sin karriär där han behöver speltid. Men Mourinho är inte helt nöjd med hans insatser och då ska han inte spela, håller helt med om det. Enligt mig så är Martial lite för enkelspårig och dessutom lite en medgångsspelare, när andra saker funkar så tycker han det är kul och vill vara med och trixa men i matcher där det funkar sämre för laget joggar han runt där ute i en gråzon och tjurar. Jag satsar gärna mer tid på Rashford som också har mycket att jobba på men i alla fall en helt annan mental styrka.

 5. 7hampus

  14 juni, 2018 at 09:30

  Extremt stort tjänstefel på Mourinho. AVGÅ FÖREDETTING! Martial ska spela varje match!

  • Busby

   14 juni, 2018 at 13:23

   Tycker inte att han ska vara given en plats i laget men håller med om att Mourinho är högst delaktig i hans svacka. Under LvG var han vår bästa spelare.

  • Affe

   14 juni, 2018 at 16:05

   7hampus,vad är det för trams du skriver? Ingen spelare skall
   spela om man inte presterar.Ta och läs kommentarerna ovan.
   Speciellt Puppyms och GGMU! Dom har klart för sig till skillnad
   mot vad du har.

   • Busby

    14 juni, 2018 at 16:51

    #föredetting

  • fyfaaaan

   14 juni, 2018 at 20:32

   Håller helt med,ut med antifotbolls- mou till varje pris. MOU OUT SNÄLLLAA

 6. Faran

  14 juni, 2018 at 11:33

  Tänk lite extra grabbar nu. Jag skulle lämna alla dagar i veckan om jag var martial. Juu jag är united fans och älskar klubben mer vad jag älskar min fritid. Lol. Först var martial number 9 och han spelade som nr 9 sen kommer zlatan och förstör hela stammningen. Juu juste martial blev av med sin tröja nr 9
  Sen kommer lukaku och tar nr 9 och zlatan 10. sen helt överraskande kommer alex och ska få hans roll dessutom får han 7 stället för att ge martial nr 7 och höja hans självförtroende så vad hade ni gjord själva. Jag tycker att martial gör rätt som lämnar. Det är synd man så är fallet

 7. Stefan

  14 juni, 2018 at 18:19

  Martial är den klart mest talangfulla spelare United har haft sedan Ronaldo…..tänk om Mourinho hade varit tränare på den tiden, då hade Ronaldo förmodligen aldrig lyckats att bli den han är idag. Med det sagt så borde han lämna omgående för sin egen skull…….för Mourinho kommer aldrig att lyckas utveckla honom eller någon annan heller för den delen. Sälj Mourinho istället, för det är en riktig gnällspik, med en massa bortförklaringar och en förlegad syn på fotboll.

  • Affe

   14 juni, 2018 at 18:33

   Stefan,tränare säljer man inte eller? Och som vanligt
   en massa hypoteser som ingen kan bevisa. För övrigt
   tycker jag att Rashford är en minst lika stor talang
   som Martial.Så låt oss se vad som händer framöver.

  • Soaddeward

   14 juni, 2018 at 20:10

   Håller helt med dig Stefan, bra skrivet! Klockrent.

 8. fyfaaaan

  14 juni, 2018 at 20:35

  Mou förstör talanger och spelare. Han spelar en tråkig antifotboll,destruktiv och är så Jävla outdated som tränare. Ut med han bara

  • Affe

   14 juni, 2018 at 21:39

   Det räcker att se din signatur,sen kan man inte ta dig
   på allvar.

   • fyfaaaan

    14 juni, 2018 at 22:23

    Du är keff affe, ingen tar dig på allvar, sopa

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter