Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Bonucci om sin framtid i Milan

Leonardo Bonucci kommenterar sin situation i AC Milan efter rykten om Manchester United…

United sägs vilja värva en ny mittback och Alderweireld och Lenglet är namnen som just nu nämns, men nyligen förekom rapporter om att man var intresserade av att signa Milans mittback Leonardo Bonucci.

Bonucci gick till Milan från Juventus så sent som förra sommaren och nu säger han i en intervju med Sky Italia att han inte har några planer alls på lämna Milano. ”Det är inga problem överhuvudtaget i Milan. Jag hoppas dessa rykten försvinner så vi kan bygga någonting viktigt. Vi siktar på att återvända till Champions League och att slåss om stora mål.”

Källa: Daily Mail

3 Kommentarer

 1. Spaddeward

  11 juni, 2018 at 11:06

  Min bild är att Bonucci har blivit avslöjad big timeout Milan. Han är otroligt svag i försvarsspelet 1v1, är långsam och blir ofta rundad på utsidan eftersom han inte hinner med. Det blev tydligt i träningsmatchen mot Frankrike att han är otroligt beroende av sina medspelare för att fungera. Även om Zapata, Romagnoli osv är hyfsade mittbackar så är de inte hälften så bra som Barzagli och Chiellini har varit under hans tid i Juventus.

  Barzagli och Chiellini har nämligen varit två av världens bästa defensiva mittbackar under 2000-2010-talen och Bonucci har haft skydd av dem i 3-backslinjen, så att han har kunnat fokusera på att sköta uppspelen, vilket han är bra på.

  Att han dessutom ligger och gråter efter varenda nickduell med forwards gör inte saken bättre heller.

  • Spaddeward

   11 juni, 2018 at 11:07

   Big time*

   • Busby

    11 juni, 2018 at 19:26

    Hållet helt med dig Spaddeward. Ingen spelare för oss.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter