Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Prislapp på Arnautovic

Enligt The Mirror så har West Ham satt en hög värdering på Marko Arnautovic…

Arnautovic har de senaste veckorna varit länkad med en flytt till Manchester United, men enligt Mirror så vill West Ham desperat behålla honom och har satt en avskräckande värdering på £60 miljoner.

Arnautovic själv vidhåller att han inte känner till något intresse från Manchester United. ”Jag har inte hört någonting och det är därför jag inte kan säga något om det. Jag trivs med mitt jobb. Det som händer händer. Men jag har aldrig hört någonting” säger österrikaren.

Källa. MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter