Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

"Kan bli en av de bästa i världen"

Fabian Delph säger att Marcus Rashford har potentialen att bli en av världens bästa under kommande år…

Rashford satte i går ett riktigt drömmål för England i vänskapsmatchen mot Costa Rica. Det var i 13:e minuten som Rashford drog till med ett långskott som satt fint i krysset bakom Keylor Navas i motståndarmålet.

Rashfords landslagskompis Fabian Delph

”Man kunde se hur lugn han var efter målet – det var en dag på jobbet för honom. Det där gör han varje dag. För honom var det inget konstigt. För mig och grabbarna som stod bakom och såg på så var det ju så klart ett fantastiskt avslut. Han är en fenomenal talang. Jag kan se honom under kommande år vara en av de bästa spelarna i världen” säger Delph till ITV.

Juan Mata reagerade så här på Twitter – ”Wonder Kid.”

 

Källa: MEN

 

12 Kommentarer

 1. Spaddeward

  8 juni, 2018 at 09:47

  Så som han spelade igår har han inte spelat en enda gång för oss under säsongen. Inga värderingar i det, bara ett konstaterande.

  • Rob

   8 juni, 2018 at 14:30

   Skyll på Mou. Friheten o förtroendet han visade igår var helt annorlunda! Låt Rashford utrycka sig.

 2. ler

  8 juni, 2018 at 10:07

  Ett litet bevis på vad mou gör med talanger.

  • Richard

   8 juni, 2018 at 10:27

   Med offensiva talanger,ska understrykas

 3. Tobias

  8 juni, 2018 at 10:59

  Hade han spelat i city typ så hade han varit världens bästa ytter utan tvekan.. Men när han spelar under plantan Mou så kan det inte bli annat. Tala om vad han förstör talanger!

 4. Affe

  8 juni, 2018 at 17:53

  Det är ju härligt för Rashford att han som en egen produkt
  utvecklats så här mycket under Mourinhos träning de senaste
  två åren.Det är ju verkligheten och inga hypoteser om vad
  som kunde hänt.

  • Tobias

   8 juni, 2018 at 18:54

   E ju inte Mou förtjänst precis. Rashford har ju varit i United sen liten grabb o haft tränare runt sig hela tiden. Mou e bara en huvudtränare som bara tänker på pengar. Har ju aldrig själv spelat, de e ju alla runt rashford som tex giggs osv som lärt upp honom. De spelet som mou vill spela passar inte en sån spelare som rashford. De e det jag mena med city tex, dem spelar mycket mer offensiv fotboll med snabba anfall där en sån som rashford hade passat in bättre som e så in i helvetes snabb och tekniksk.

   • Busby

    8 juni, 2018 at 19:45

    Rashford utvecklas ju inte av att spela vänster wingback i en sexbackslinje på Anfield direkt.

    • Spaddeward

     8 juni, 2018 at 21:49

     Affe: Bra att du är noga med att skriva ”träning,” för då håller du ju med om att han inte utvecklas under Mourinhos matchtaktik

  • GGMU!

   9 juni, 2018 at 11:09

   Träning ger färdighet, han kommer visa nästa säsong vad han är för spelare. Inlärningsperioden borde vara slut och jag respekterar Mourinhos sätt att träna sina spelare, är 100% säker på att han kommer lyfta ännu högre under o efter VM. Fortfarande en ungtupp!

 5. Fricken89

  8 juni, 2018 at 22:26

  Kul! Hoppas Rashford bygger vidare och får kontinuitet av detta och lyckas bli en viktig del för sitt land under VM. Nu var ju detta en träningsmatch, så ska bli spännnade att se vad han har att erbjuda när det blir mer allvar, dvs när VM drar igång. Så att man får sig en liten inblick i vad han kan bidra med till United nästa säsong.

 6. Peppis

  9 juni, 2018 at 23:42

  Hoppas så innerligt på Rashford! Egen talang, engelsk, klubben i hjärtat. Hade varit så kul om han hade växt ut till en världsspelare.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 30/3 16.00
Manchester United - Watford
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Jensan Rykten: United vill ha KoulibalySam, Det vi behöver är en mittbacksgeneral. En spelare som styr och ställer försvaret. VNL kanske kan bli…Mar 26, 07:22
 • Kommentar från: Jan United länkas med Hudson-OdoiHoppas mer på SanchoMar 25, 19:14
 • Kommentar från: Jensan Lozano på Uniteds radar?Affe, VNL är bra, men om han är en internationell stjärna är en helt annan fråga. Att vara…Mar 25, 18:55
 • Kommentar från: Albo Lozano på Uniteds radar?Kan också lägga till Mkhitaryan, Sanchez, Schweinsteiger, di Maria, Falcao, LvG och Mourinho. Tunga namn, stora stjärnor som på pappret…Mar 25, 17:43
 • Kommentar från: Affe Lozano på Uniteds radar?Xinpei, bra talat! Namn har ingen betydelse, titta bara på värvningen av VNL. Han var ingen internationell stjärna…Mar 25, 17:05

FLER Nyheter