Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho tippar hela gruppspelet

Jose Mourinho tippar hela gruppspelet i VM och han hoppas på att Nemanja Matic åker ut tidigt så att han får semester…

Mourinho kommer vara medialt involverad under VM i Ryssland i form av expert och gäst i studion i rysk TV. I ett inslag inför turneringen så tippar han hela gruppspelet.

”Jag är inte redo för det här är väldigt svårt. Jag vill inte vara känslomässig. Jag vill att mina spelare ska vinna men jag vill även att de ska få semester. Jag säger att Uruguay vinner Grupp A. De har erfarenhet, toppspelare och rätt mentalitet. Jag tror att Ryssland slutar 2:a. Den avgörande matchen blir Ryssland mot Egypten, men jag tror att Ryssland tar andraplatsen.”

”Spanien vinner Grupp B. Jag ska visa senare att jag är helt portugisisk, men vi slutar 2:a i gruppen. I Grupp C tror jag Frankrike vinner och det blir hård kamp om andraplatsen. Men jag tror på en överraskning. Australien. I Grupp D tror jag att Argentina vinner. Det här blir svårt men jag tippar på ett afrikanskt lag (Nigeria).”

”Brasilien vinner Grupp D. Jag behöver Nemanja Matic på semester, så Schweiz får sluta 2:a. Jag är ledsen Nemanja men du behöver semester. I Grupp F så måste Tyskland vinna. Jag tror att Mexiko slutar 2:a. Grupp G – Kom igen England. Jag tror att Belgien slutar 2:a. Till slut Grupp H. Senegal vinner gruppen och Polen slutar 2.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/5 16.00
Manchester United - Cardiff
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter