Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho pratar med agenten

Enligt österrikisk media så har Jose Mourinho varit i kontakt med Marko Arnautovic bror och agent…

Arnautovic har de senaste veckorna länkats med United och Mourinho fanns på plats då Österrike nyligen mötte Ryssland i en vänskapsmatch. Det är oklart vem han scoutade, men det var bara någon dag efter de första rapporterna om Uniteds intresse för Arnautovic – så ryktena tog fart av Mourinhos närvaro på läktaren.

Arnautovic själv sa för några dagar sedan att han inte fått någon information av sin agent, som även är hans bror gällande intresse från United. ”Det är kul att höra. Jag har inte hört någonting från min bror/agent. Ni kan fortsätta ställa den här frågan men ni kommer aldrig höra något svar från mig.”

Enligt den österrikiska tidningen Osterreich så har dock Mourinho haft telefonkontakt med Arnautovic agent Danijel Arnautovic.

Mourinho känner Arnautovic sedan de jobbade tillsammans i Inter.

 

Källa: MEN

18 Kommentarer

 1. Felix

  7 juni, 2018 at 10:24

  Hade man kunnat få honom billigt hade han kunnat vara riktigt nyttig, men med tanke på hans ålder och hur mycket han skulle kosta så känns det tveksamt att det vore värt.

  • Ruben

   7 juni, 2018 at 16:44

   Håller med. Priset är alldeles för högt men skulle man få honom billigare så varför inte. Priset borde ligga kring 150-200.

 2. Spaddeward

  7 juni, 2018 at 13:03

  Det här vore katastrof. En 29-årig medelmåtta som endast har typ 1 bra säsong i ryggen, mest en massa bråk utöver det. Det finns hur många spelare som helst som är 10 år yngre än honom men fortfarande bra mycket bättre.

  Ett stort nej tack från mig.

  • GGMU!

   7 juni, 2018 at 13:51

   Instämmer fullständigt!

  • Jonken

   7 juni, 2018 at 14:32

   En medelmåtta? Kom igen nu? Arnautovic har faktiskt haft ett antal bra säsonger i Stoke och sedan en halv bra säsong i West Ham. Att lägga fokus på hans ålder är inte produktivt heller. Däremot känns han inte som en spelare som United borde värva och samtidigt så luktar det bara nyhetsanka över detta.

   • Spaddeward

    7 juni, 2018 at 16:52

    Jonken: Enligt mig är han en total medelmåtta och inget annat. Och hans ålder spelar visst roll, en stor roll dessutom. Hade han varit 19 år, utvecklingsbar och formbar hade det varit en annan femma.

    Nu är han 29, är inte bättre än någon annan spelare i vår trupp och har gjort minst lika mycket skada som nytta i karriären med massa idiotiska röda kort och konstiga upptåg utanför planen.

    Stort tack också till Affe och GGMU, som är stora nog att säga att de håller med mig trots att vi inte är helt överens om en del andra frågor. Tummen upp gubbar!

    • Fricken89

     7 juni, 2018 at 16:58

     Här har du helt rätt Spadde!

     • Spaddeward

      7 juni, 2018 at 17:23

      Härligt Fricken. Tummen upp till dig också👍

    • Affe

     8 juni, 2018 at 09:46

     Spadde,tack för tummen! Och detsamma till dig.Jag har inga
     som helst problem med att hålla med dig när vi har samma
     åsikter. Så,kör på!

  • Affe

   7 juni, 2018 at 15:03

   Jag instämmer också!

 3. BZ

  7 juni, 2018 at 14:48

  Trött på dessa dussinlirare, har man som mål att vinna PL och CL så ska man också värva världklass som Real och Barca gör. Och att sitta och vänta på en ny class of 92 ska dyka upp varje säsong ja då kan man lika gärna gå och gömma sig någonstans.

 4. fyfaaaan

  7 juni, 2018 at 15:05

  Man är påväg att släppa martial och ta in arna? Herrejävlagud mourinho…. Snälla missa topp 4 och bomma varenda jävla cup sen tar du ditt pick och pack o dra åt h*lvete

  • Fricken89

   7 juni, 2018 at 15:21

   Tror du på alla rykten som skrivs?

  • Affe

   7 juni, 2018 at 17:09

   Precis som Fricken skriver,tror du på allt som skrivs?
   Och din inställning om att du hoppas vi gör en jäkla
   dålig säsong är ju riktigt konstigt.Vill du inte att
   det skall gå så bra som möjligt för ditt lag? Det vill
   åtminstone jag,alltid.Oavsett vilken tränare vi har.

 5. GGMU!

  7 juni, 2018 at 19:35

  Tror bara detta är enbart skit snack och som någon säger så är han inte bättre än någon truppspelare. Dels har vi spelare på uppgång, Chong, Gomes och Callum Gribbin som besitter potential att bli dubbelt så bra som Arnautovic. Finns inte en chans i världen att han en United tröja i höst. Tror mer på att vi plockar in någon från Serie A. Bytes affär o pengar i mellan med Martial/Icardi alternativt Martial/Dybala.

 6. GGMU

  8 juni, 2018 at 02:49

  Vet inte varför Martial inte spelas som 9:a istället, spela Martial som anfallare!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Roy

  8 juni, 2018 at 06:01

  Spaddeward,helt rätt👍🏻

 8. Roy

  8 juni, 2018 at 06:07

  Tror inte han tror på alla rykten,tror att ”fy faaaan” bara är trött på Mou och vem fan är inte det….men som jag sagt,tillslut kommer mou att lyckas,efter många miljarder,sen tackar han för sig,det är vad jag tror.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/8 17.00
Brighton - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Böje Mourinho: Inga problem med PogbaSkulle gärna höra en dementi från Pogba själv först, innan jag avskriver det helt. Ett leende duger inte för mig.Aug 17, 22:29
 • Kommentar från: Diablo Mourinho: Inga problem med PogbaHärligt att höra! Säkert media som blåser upp allt men är ju aldrig fel att gå ut och dementera så…Aug 17, 20:16
 • Kommentar från: Peppis Mourinho: Inga problem med PogbaDet här var goda nyheter. Hoppas på lite mer positiva tongångar nu så vi kan återgå till att spela fotboll.Aug 17, 20:00
 • Kommentar från: Affe Ince: Han har visat respektlöshetDanne,jag tror du har en poäng där. Tyvärr.Aug 17, 19:13
 • Kommentar från: Fricken89 Mourinho: Inga problem med PogbaHan (Pogba) såg iaf väldigt glad ut på dagens träning. United la ut bilder från träningen på Carrington på FB.Aug 17, 18:38

FLER Nyheter