Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Castles: United kommer rita om planerna

Duncan Castles menar på att Manchester United är mycket intresserade av Gareth Bale och att man kommer göra allt för att få honom…

Bale-till-United är en långdragen transferhistoria som hållit på i flera år. Förra sommaren sa Mourinho öppet att man då skulle försöka värva Bale om han blev tillgänglig på transfermarknaden – det skedde inte då. Men Bale har under säsongen inte varit en given startspelare i Real Madrid och efter succén i CL-finalen, då han blev matchhjälte med sina två drömmål, så hintade han starkt om att det kan bli aktuellt med en flytt ifrån klubben i sommar.

Sedan kom dock beskedet om att Zidane lämnar sin post som manager – vilket kan betyda att Bale trots allt bestämmer sig för att bli kvar. Men det beror på vem som blir manager och vad han får för garantier, menar den Unitedkunnige journalisten Duncan Castles som vidare säger att om Bale blir tillgänglig så kommer United vara där och hugga, även om det betyder att man är tvungna att rita om sina initiala transferplaner.

”Bales beslut, om det kommer ett bud, kommer bero på vem den nya coachen är och om de kan övertyga honom om hans status i laget. Bale har stått emot att lämna Real Madrid länge, men det är annorlunda den här sommaren och han pushar aktivt för en flytt. Han pratade om det efter Champions League-finalen. Han gick in i de sista matcherna av säsongen med instruktioner från folk nära sig om att han behövde marknadsföra sig själv.”

”Manchester United är definitivt intresserade. Mourinho försökte värva honom förra sommaren. Om Madrid säger ja, vilket de troligen gör och Bale också säger ja så kommer det bli nödvändigt för United att rita om transferplanerna. De gick inte in till sommaren med förväntningarna om att signa en anfallsspelare med hans status. Bale ändrar dynamiken. Det är den här nivån på spelare som Ed Woodward vill ta till klubben. Han har enorm marknadspotential. Woodward känner sig övertygad om att han kan övertala Glazers om enorma pengar för att få honom. Madrid kommer att be om 100 miljoner euro. Bale har en nettolön på 12 miljoner euro. Det kommer bli en diskussion mellan Mourinho och United ungefär – ”Ja jag vill ha Bale om det går att ordna, men jag behöver även pengar till att förstärka andra delar av laget.”

 

Källa: MEN

 

14 Kommentarer

 1. Mogge

  6 juni, 2018 at 10:27

  Jag vill ha Bale. Men är samtidigt orolig över hans benägenhet att vara skadad.

  • Oskar

   6 juni, 2018 at 12:30

   Bale kan ge titlar likt RVP gjorde, Jag tycker det är värt risken.

  • Jonken

   6 juni, 2018 at 15:26

   Denna säsong har dock varit hyfsad skadefri.

 2. Spaddeward

  6 juni, 2018 at 11:23

  Minns 2012 när vi (SAF) värvade PLs i särklass bästa spelare för 25 miljoner pund, och vann hela ligan tack vare den värvningen. Det här är lite samma läge, men jag är ytterst tveksam till att Bale skulle bli lika direkt avgörande som RvP.

  Så länge inte City dippar totalt så kommer Bale inte räcka till. Inte Fred eller Dalot heller, även om jag gillar de värvningarna.

  • Martin

   6 juni, 2018 at 13:18

   Den värvningen var galet billig när man tänker så här efteråt. Ungefär som vi skulle värvat Salah eller Kane typ. Det är en garanti. En skadefri spelare som kan ligan. Bale kan ligan, men dyr och skadedrabbad..

 3. Fricken89

  6 juni, 2018 at 12:02

  Nej tack!

 4. Farre

  6 juni, 2018 at 14:55

  Mot City behöver vi spelare som vill och kan springa, Pogba är ingen spelare som arbetar hårt.

  Hade vi värvat Kanté och haft Fred, Pogba, Så hade vi varit närmare de kvalitétsmässigt. Vi behöver ytterbackar, hade vi haft en Javier Zanetti typ så hade vi vunnit allt som går att vinna, killen var väldigt lik Bale fast en otrolig vinnarskalle. Jag är inte säker på Bale´s fysik då han har skaffat sig så pass många skador genom åren, han kommer säkert att vara borta en del som Jones, då blir det inte bra. Jag tror också att det är skadorna som satt stopp för en startplats i Madrid. Det vi behöver är starka, teknisk och hårt arbetande yttrar, typ Zanetti typen, en annan spelare som hade varit perfekt är Knockaert, vilken spelare! Han hade kunnat stöka omkring ordentligt hos motståndarna!

  • Jonken

   6 juni, 2018 at 15:28

   Det beror på vilken roll man har. Har Pogba spelare som runt honom jobbar stenhårt och kompenserar det faktum att han inte alltid jobbar hem så kan det faktiskt gå vägen. Då kan Pogba fokusera på det han gör bäst. Offensiven. Det fanns även samma tänk när C.Ronaldo var i klubben då Wayne Rooney täckte upp med sitt konstanta jobb. Som det ser ut nu så behövs ingen Kanté. Fred jobbar över hela banan samtidigt som Matic täcker upp bakom samt Pogba ligger på lur på mittlinjen så har man ett bra fungerande mittfält.

   • GGMU!

    6 juni, 2018 at 17:34

    Precis som jag tänker!

 5. jonathan

  6 juni, 2018 at 18:16

  Bale hade varit jäävligt kul att få in, vi får en höger ytter av världklass!
  Men håller han en hel säsong? varför inte ta in Griezmann köra han på höger, det har väl gjort förut?
  eller willam från chelsea

  • fyfaaaan

   6 juni, 2018 at 19:11

   Griezmann går till 110% till Barca. Varför skriver ens folk fortfarande om honom som en potentiell värvning?

   • Puppym

    7 juni, 2018 at 05:01

    För att han själv gick ut och sa att det var 60% chans till United sen kom A.Madrid transferförbud. Jag tror iofs vi har större chans på Bale än Griezmann. Den transfern hänger på vem som blir manager så räkna med en segdragen historia.

   • Jonken

    7 juni, 2018 at 14:37

    För samma anledning som du påstår att han kommer att gå till Barcelona. Spekulationer baserad på personliga åsikter samt utvecklingen av transfersagan.

 6. Richard

  11 juni, 2018 at 23:33

  Hur som hellst så måste vi ha en högre nivå på våra högra ytterforwards…bale passar in

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 30/3 16.00
Manchester United - Watford
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: GGMU! Rykten: United vill ha KoulibalyKan in jämnföra smalling med koulibaly eller varane eller liknande pjäser. Alldeles för ojämn o osäker.Mar 24, 19:50
 • Kommentar från: Jensan Lista: Spelarnas löner avslöjadeHector Moreno kanske blev sne pga avundsjuka på vårt fina svarta bortaställ så han av ren frustration sparkade av stackars…Mar 24, 19:00
 • Kommentar från: Affe Rykten: United vill ha KoulibalySam, om vi hade haft dom sämsta mittbackarna i Europa så hade vi inte varit där vi är idag!…Mar 24, 18:57
 • Kommentar från: Jensan Rykten: United vill ha KoulibalyRoy kanske vill att Foppa ska sadla om och bli vår nya mittback?Mar 24, 18:53
 • Kommentar från: Fyfaan Rykten: United vill ha KoulibalyÖööh.. Vafan har Forsberg med något av detta o göra?Mar 24, 16:03

FLER Nyheter