Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

United bekräftar Fred

Manchester United bekräftar nu via den officiella sajten värvningen av Fred från Shakhtar Donetsk…

Fred rapporterades under gårdagens ha setts anlända på Carrington för läkarundersökningen och nu bekräftar Manchester United värvningen i ett kort meddelande på sin officiella hemsid.

”Manchester United är väldigt glada över att ha nått en överenskommelse med Shakhtar Donetsk om värvningen av Fred Rodrigues de Paula Santos. Ett längre uttalande kommer göras i sinom tid.”

Fred själv bekräftar också värvningen via sin Instagram där han skriver ”Proud to be a Red.”

Källa: Manutd.com

23 Kommentarer

 1. azze

  5 juni, 2018 at 17:04

  Bra värvning!

 2. JagHatarLiverpool

  5 juni, 2018 at 17:21

  Hoppas han är riktigt bra!

 3. Fricken89

  5 juni, 2018 at 17:44

  Välkommen!
  #Fredthered

 4. Spaddeward

  5 juni, 2018 at 17:47

  Härligt! Hoppas han får släppa loss sin kreativitet nu också.

 5. Hughes 10

  5 juni, 2018 at 18:56

  Tror det är precis vad vi saknat, någon riktigt bra ytterback så kan det bli kul! (Och gärna en ny tränare).

 6. efterlyst

  5 juni, 2018 at 19:54

  Verkar vara exakt en sådan spelare United behöver, snabb och kreativ. Men Mou lär väl förvandla honom till en staty innan julschemat, precis som alla andra spelare.

 7. GGMU!

  5 juni, 2018 at 20:14

  Perfekt till Matic som inte är allt för snabb o Pogba som lär få ta steget uppåt o inte droppa som vi ofta får se

 8. Kebabskabb

  5 juni, 2018 at 20:26

  Nån som har koll på vad United ska göra med alla dessa centrala mittfältare?

  Fellaini kommer förmodligen säljas.
  Vem mer kommer att få ställas åt sidan?jag skulle tro att Mata kommer att återvända till Spanien.
  Men sedan finns ju Pogba,Matic och Herrera.

  • Kebabskabb

   5 juni, 2018 at 20:37

   Tack för svar, hur skulle du vilja att hela Uniteds startelva skulle se ut nästa säsong om du fick skapa en realistisk sådan ?

  • Busby

   5 juni, 2018 at 20:43

   Lätt: Du har glömt bort McTominay, som troligtvis kommer få ännu fler nästa säsong. Vår egen spelare.

 9. Kebabskabb

  5 juni, 2018 at 20:57

  De.Gea
  Valencia Bailly J.Boateng A.Sandro

  Matic Herrera

  Martial Pogba Sanchez

  Lukaku

  • Fricken89

   5 juni, 2018 at 21:00

   Fred?

   • Kebabskabb

    5 juni, 2018 at 21:03

    Vet inget om hans kapacitet?

    • Fricken89

     5 juni, 2018 at 21:16

     Antar/utgår från att United vet det, eftersom de valt att värva in honom. Det som jag har sett av honom, är att han är väldigt kvick och har en bra vänsterfot och gör bra genomskärar-passningar. Ska bli väldigt spännande att få se honom nu under försäsongen, så man får en inblick i vad han har att bidra med när säsongen väl startar i augusti.

     • Kebabskabb

      5 juni, 2018 at 21:18

      Martial värvades in för stora pengar, tycker det är så jävla synd att han inte används mer, för när han spelar så händer det massa framåt tycker jag

     • Fricken89

      5 juni, 2018 at 21:24

      Sista delen av denna säsongen, så var både Martial och Rashford ojämna, där många orutinerade felbeslut togs från dem. Hoppas att de lärt sig av det och istället börjar visa framfötterna nu.

     • Kebabskabb

      5 juni, 2018 at 21:41

      Dom får ju alldeles för få start matcher killarna, mer speltid och mer lärdom, istället får dom nöta bänk för att vi har en glädjedödare till tränare, killar i deras ålder tappar förmodligen självförtroende när dom får tillbringa största delen på bänken. Vi får nog enas om att det största problemet i United är Mou, den defensiva fotbollen med alla dessa kreativa spelare i laget, han kväver dom allihopa. Ne in med en tränare som inser att anfall är bästa försvar 😉

     • Fricken89

      5 juni, 2018 at 22:30

      De har (som sagt) inte imponerat sista tiden när de väl har fått spela. De tappar mkt boll och har svårt att ha många bollar i luften samtidigt. Dvs de har väldigt svårt att kunna göra sin gubbe, skapa sig ett bra läge och samtidigt ha koll på var de har sina lagkamrater. Det tar för lång tid för dem att fatta beslut och RÄTT beslut! Resultatet av det blir att majoriteten av chanserna som de skapar faller ut i spillo – och det kan man inte klandra Mou för. Kort sagt, de saknar rutin! Men de är unga och lär sig fortfarande. Hoppas att Mou’s beslut att bänka dem, kommer göra samma verkan som det gjorde på Mkhi förra säsongen, när han kom ut som en mkt bättre spelare, fast att det denna gången med Rashford och Martial håller i sig kontinuerligt, tillskillnad från vad det gjorde med Mkhi.
      Problemet är att United inte har haft tillräckligt med fullgoda startspelare, utan mest haft fullgoda truppspelare/utfyllnadsspelare att välja bland. Och en del värvningar (och då syftar jag på alla transferfönster sedan SAF lämnade oss) har inte levt upp till förväntningarna fullt ut och inte presterat på en jämn högsta nivå.
      Det behövs rejäl kvalitéts höjning på en del positioner, bl a på högerytterpositionen, vänsterbackspositionen och högerbackspositionen.
      Jag hoppas verkligen att United har scouter som nu har scoutat klass-spelare ordentligt – och framförallt att United lyckas köpa in dem (!!), så det blir ordning på laget nångång snart! Får vi in några världsklass-spelare nu i sommar , så kommer våra befintliga spelare (de spelare som United väljer att ha kvar) förhoppningsvis att börja höja sig på träningarna och matcherna. Det måste sättas en ribba som alla ska vilja nå upp till och sedan höja ribban stegvis varje gång man nått dit, dvs strävan av hela laget att hela tiden vilja bli bättre och bättre måste öka markant!

     • Spaddeward

      5 juni, 2018 at 22:40

      Håller helt med dig Kebabskabb! 👍

     • Jonken

      6 juni, 2018 at 18:23

      Kebabskabb Martial startade 22 matcher förra säsongen. Faktum var att han inte imponerade alls i majoriteten av dessa matcher så hur MER SPELTID skulle leda till något kan man ju undra. Det är snarare så att Martial måste bli jämnare. Samma sak gäller Rashford.

     • Spaddeward

      6 juni, 2018 at 18:45

      Jonken: Den här debatten kan pågå i evigheter. Du tycker att det största ansvaret ligger hos grabbarna, medans Kebabskabb och jag tycker att det största ansvaret ligger i tränarens spelidé och coachning. Vi kan alla argumentera för våra åsikter men ingen kommer ändra sig ändå. Inte jag i alla fall.

     • Fricken89

      6 juni, 2018 at 19:56

      Du har helt rätt Jonken! 👍🏻🙂
      Hoppas bara att det lossnar för dem den kommande säsongen.

 10. Busby

  6 juni, 2018 at 20:42

  Spaddeward: Bra skrivet. Jag gillar att du skriver ”jag/vi tycker” istället för ”så är det” som somliga andra besserwissrar gör.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 30/3 16.00
Manchester United - Watford
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: GGMU! Rykten: United vill ha KoulibalyKan in jämnföra smalling med koulibaly eller varane eller liknande pjäser. Alldeles för ojämn o osäker.Mar 24, 19:50
 • Kommentar från: Jensan Lista: Spelarnas löner avslöjadeHector Moreno kanske blev sne pga avundsjuka på vårt fina svarta bortaställ så han av ren frustration sparkade av stackars…Mar 24, 19:00
 • Kommentar från: Affe Rykten: United vill ha KoulibalySam, om vi hade haft dom sämsta mittbackarna i Europa så hade vi inte varit där vi är idag!…Mar 24, 18:57
 • Kommentar från: Jensan Rykten: United vill ha KoulibalyRoy kanske vill att Foppa ska sadla om och bli vår nya mittback?Mar 24, 18:53
 • Kommentar från: Fyfaan Rykten: United vill ha KoulibalyÖööh.. Vafan har Forsberg med något av detta o göra?Mar 24, 16:03

FLER Nyheter