Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Deco: Spelarna har förändrats, inte Mourinho

Deco säger att Jose Mourinho är densamma som han alltid varit och att det är spelarna och tiderna som förändrats…

Jose Mourinho har en speciell ledarstil och i den verkar det ibland ingå att kritisera egna spelare i de offentliga. Det har hänt flertalet gånger under de två säsongerna i Manchester United och det blir alltid kontroversiellt när det sker, men Deco – som jobbade under Mourinho i det Porto-lag som vann Champions League i början av 00-talet – säger att United bör ha varit väl medvetna vad som kommer med Mourinho när man anställer honom.

”Han kommer alltid vara likadan. Han gör sitt jobb. Problem mellan coachen och spelarna är normalt. Han vet bättre än vi. Det som händer i omklädningsrummet är att han ibland vill pusha spelarna. Det är komplicerat att vara manager för en storklubb som Man United. I Portugal fanns det också press för när han kom så hade vi gått två, tre år utan en titel. Men jag tror han är likadan. Spelarna har förändrats, tiderna har förändrats. Kanske att spelare i dag reagerar annorlunda. Om Man United anställer honom, så vet de att han är som han är. Han sätter press på spelare och klubben. Han vill vinna. Så är det bara.”

”Det som Man City gjorde är inte vanligt i Premier League. Man United gjorde en bra säsong. Många gånger var det inte så bra, men jag tror att Man City gjorde så bra ifrån sig att det blir svårt att upprepa det. Man United måste fortsätta på rätt spår. De har bra spelare och kanske behöver två eller tre nya spelare till nästa säsong, men jag tycker de gör bra ifrån sig.”

Källa: Sky Sports

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter