Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: Ronaldo, sänk Liverpool

Gary Neville vädjar till Cristiano Ronaldo om att inte låta Liverpool vinna Champions League-finalen…

Liverpool har gjort en riktigt stark insats i Champions League och tagit sig hela vägen till final med sin sprudlande offensiva fotboll. Med tanke på rivaliteten så är det givetvis så att den absoluta majoriteten Unitedfans hoppas på att Real Madrid slår Liverpool i finalen – Gary Neville är en av dessa.

”Vi har en flyg bokat till den 27:e (dagen efter finalen). Det kommer vara en miljon flyg bokade från Manchester ut i regnskogen i Amazonas där det inte finns någon wifi. Vi drar. Det vore säsongen från helvetet. Låt oss bara hoppas att United vinner FA Cupen och att vår vän och grabb Cristiano gör ett härligt litet hattrick (i finalen mot Liverpool). Liverpool har gjort det briljant som tagit sig till Champions League-final. Jag vill bara inte att de vinner den!”

 

Källa: Daily Mail

1 Kommentar

  1. Bogota’banditen

    16 maj, 2018 at 19:06

    Stolligheter? Det finns knappast nån större True Red därute än Gaz. Han tänker precis som jag om CL-finalen: Hoppas Ronaldo sänker L’pool så det slår gnistor om det! Come on Gary lad! Ge oss mer av din inside info. Har f ö hållit på United i 50 år…så jag har sett en del spelare komma och gå. Såväl legosoldater, som de med United-hjärta likt Neville d.ä.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter