Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

M.E.N: United i samtal med Willian

Enligt Manchester Evening News har representanter för United varit i kontakt med Willians representanter…

Mourinho är en erkänt stor fantast av Willian. Det var Mourinho som köpte honom till Chelsea år 2013 och han försökte sedan få med sig honom till Manchester United. Det har under säsongen ryktats om att United kommer försöka värva den 29-årige brassen i sommar igen och enligt Manchester Evening News så har man nu inlett samtal med hans representanter, för att känna på möjligheterna att göra en affär.

Det har tidigare ryktats om att Chelsea är intresserade av den allt mer utfryste Martial och att det kan bli aktuellt med en bytesaffär där fransmannen går till Stamford Bridge och Willian i motsatt riktning.

Källa: MEN

17 Kommentarer

 1. azze

  16 maj, 2018 at 15:38

  Kan vara en psykning inför finalen, men jag hade definitivt bytt Martial mot William då vi behöver en snabb kontringsspelere på höger sida vilket vi saknat i ett par år.

  Såklart har Martial potential till att nå höga nivåer, men tyvärr så har han inte kommit rätt i united, och med köpet av Sanchez så är sannolikheten för speltid rätt så låga och just därför tror jag att detta skulle vara en bra deal för united.

  Vi är vart vi är pga Mourinho, så vi får helt enkelt fortsätta med hans plan, vi kan ju inte sälja Sanchez så att Martial får mer speltid, eller?

  Just saying…

 2. Puppym

  16 maj, 2018 at 18:56

  Martial har haft det ovanligt lätt för att få speltid kontra det han har presterat. Det är inte många spelare framöver som kommer få lika många chanser som martial har fått och ändå har han ändå inte gjort platsen till sin egna och det är enbart hans egna fel.

  • Azze

   16 maj, 2018 at 19:45

   Håller med att en del är såklart Martials fel då han varit upp och ner. Men vi får inte glömma att han är 22 år vilket är normalt och att han ändå hade en rätt så hyfsat period innan Sanchez dök upp.

   Men finns inte mycket man kan göra nu. Nu hoppas jag på att vi får in Willian

   • Xinpei

    17 maj, 2018 at 23:01

    Han börjar komma in i en ålder där han faktiskt ska börja bli mer jämn. Vilket han inte har varit. Det är ganska talande att han var mer jämn som 20 åring än 22 åring.

 3. Busby

  16 maj, 2018 at 19:49

  Tror att Martial hämmas av vårt destruktiva spel. Tycker Spaddeward har helt rätt.

  • Puppym

   17 maj, 2018 at 00:05

   Real spelarna blev ju inte direkt hämmade under Mourinho

   • Puppym

    17 maj, 2018 at 00:09

    Drogba i Chelsea blev inte heller hämmad eller Zlatan eller Milito i inter. Vårt destruktiva spel och rolig fotboll sånt skitsnack. Allt handlar om att vinna och det är vad fotbollen går ut på ta fler poäng än sina motståndare. Jag lovar er alla att hade ni haft Klopp och han hade haft samma illa försvar som i United så hade ni klagat på det med är 150% säker på det. Ställ er bakom laget och supporta det så kommer vi snart ha ny stor era på g igen.

    • Busby

     17 maj, 2018 at 06:56

     Precis, Drogba och Zlatan är nämligen sk Mourinho-spelare. Stora och starka forwards. Diego Costa likaså.

     Klopp ska spela CL-final om 10 dagar så det hade nog inte varit särskilt mycket klag på det, va?

     • Xinpei

      17 maj, 2018 at 23:02

      Busby Så du menar att det är Mourinhos fel att Martial inte presterar när han får chansen? Snacka om att pekat ut sitt svarta får och gör allt för att klandra denne.

     • Busby

      17 maj, 2018 at 23:08

      Xinpei: Gå in och läs Spaddewards kommentar på senaste artikeln, där har du mitt svar på din tramsiga kommentar. Han sammanfattar det bra där.

 4. Peppis

  16 maj, 2018 at 21:58

  Vill gärna ha Willian men säljer hellre Martial till annan liga. Att se en blåklädd Martial finta upp Matic på läktaren skulle vara lite jobbigt.

  • Oldblueeyez

   19 maj, 2018 at 20:09

   Men Willian spelar mest på vänster sidan vart ska då Sanchez

 5. RedDevil

  17 maj, 2018 at 09:15

  Bara att flytta på Sanchez till höger och ge Martial några matcher till väntser så skall det börja klaffa. Jag tycker absolut inte att Martial har fått tillräckligt med chanser, det han har fått var på höger kanten där han inte presterar som han egentligen kan. För få chanser på vänster sida, killen är ett monster och det kommer han bevisa om vi nu säljer honom så blir han stjärna vart han bara går. Mbappe kommer putsa hans skor.

  • Xinpei

   17 maj, 2018 at 23:03

   Martial fick starta 20 matcher förra säsongen. I majoritet på vänsterkanten och har stundtals varit riktigt usel. Förstår inte vad denna villfarelse att Martial inte fått speltid kommer ifrån men den är felaktig så det bara smäller om det.

 6. Xinpei

  17 maj, 2018 at 23:00

  M.E.N är lika trovärdiga som Mirror eller Daily mail. Alltså noll.

 7. Oldblueeyez

  19 maj, 2018 at 20:08

  Om vi värvar Willian är det för att ersätta Sanchez dom spelar på vänster sida

  • Oskar

   29 maj, 2018 at 12:16

   Ahfan vi ersätter en spelare som kom i Februari…. Lugn nu, Willian kommer inte komma.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 30/3 16.00
Manchester United - Watford
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: G. Best Giggs slår tillbaka mot ZlatanZlatan har varit en spelare i absolut världsklass och har varit otroligt viktig för Svensk fotboll. Även viktig för United…Mar 21, 21:32
 • Kommentar från: Solskjaer Pogba: Dröm att spela för Real MadridTack för att du svarade Felix, så jag slapp. Man svarar på egen risk, därför undviker jag det gärna. Har…Mar 21, 20:45
 • Kommentar från: Felix Pogba: Dröm att spela för Real MadridMourinho må ha sagt att ingen kan bli större än klubben, men det är inte vad hans beteende och kommentarer…Mar 21, 19:53
 • Kommentar från: Carl Giggs slår tillbaka mot ZlatanMen det spelar ingen roll hur bra han är, han har ju utländskt påbrå och är uppvuxen i Rosengård. Du…Mar 21, 19:21
 • Kommentar från: Affe Giggs slår tillbaka mot ZlatanRunar, så du tycker att Sveriges bästa spelare i fotboll genom tiderna inte passar i lagsport?? Det låter väldigt…Mar 21, 18:29

FLER Nyheter