Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Young: En stor boost för mig

Ashley Young pratar om Manchester Uniteds säsong och vad en seger på lördag mot Chelsea skulle betyda…

Ashley Young har haft en fin säsong på vänsterbacken och kommit att bli Mourinhos givna spelare på positionen. På det personliga och det kollektiva planet blickar Young tillbaka på säsongen som lyckad, men säger att en buckla på lördag skulle få säsongen att klassas som väldigt lyckad.

”Det har varit en enorm boost för mig att spela vecka in och vecka ut. Jag spelar i en ny position och jag känner att jag kan anpassa mig. Jag har en bra fotbollshjärna. Jag vet var jag ska vara på planen och när jag ska anfalla och när jag ska försvara. Jag har gillat säsongen och det har gått bättre än vad jag trodde eftersom jag tagit mig tillbaka in i det engelska landslaget. Jag håller tummarna (att jag är med) när VM-truppen presenteras.”

”Om vi vinner i helgen (finalen) och slutar 2:a (som vi gjort) så kommer det ha varit en väldigt bra säsong, men om ni frågar alla spelarna och personalen så är vinna ligan det vi måste göra. Det är ju besvikelsen, men i det stora hela så anser jag att det varit en bra säsong och om vi vinner FA Cupen så har det varit en väldigt bra säsong. Självklart är det spännande inför finalen. Det finns ingen som inte tycker det är spännande. Vi har varit där förut och vi måste förbereda oss på rätt sätt under veckan, vilket vi också kommer att göra. Alla vill starta matchen och jag är inte annorlunda. Jag vill spela finalen och såklart vill jag vinna. Det finns ingen bättre känsla än när man vinner FA Cupen och kliver upp för trapporna för att lyfta trofén. Förhoppningsvis kan vi göra det.”

 

Källa: Manutd.com

1 Kommentar

  1. Johnny Kragballe

    15 maj, 2018 at 14:58

    Kom igen nu då! Vinn bucklan! Då kan vi ha viss överseende med Mourinhos rulla boll spel….

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter