Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Herrera: De Gea är målvakternas Messi

Ander Herrera säger att de kvalitéer som David De Gea besitter inte går att träna sig till. Det är en medfödd gåva…

De Gea bara växer och växer i kvalité och blev nyligen historisk då han som enda spelare någonsin för fjärde gången fick Sir Matt Busby Award. Spanjoren har under säsongen (och under de senaste säsongerna) ofta räddat poängen för United genom att göra den ena spektakulära räddningen efter den andra och Ander Herrera säger att han är målvakternas Lionel Messi.

”Enligt mig är David den överlägset bästa. Jag tror han har något som kommer från gud. Gud valde honom för målet och gud valde Messi ute på planen. Man kan inte träna sig till vad han gjorde mot Liverpool (på Anfield). Man kan inte träna sig till vad han gjorde mot Kun Aguero när han avslutade från två meter och han räddade med handen. Det går inte att träna sig till.”

”Man kan träna sig till att få bollen från den vänstra backen och slå en perfekt passning till Antonio Valencia. Man kan se att han alltid vet vad han ska göra när han får bollen. Han har några speciella förmågor som jag inte tror att han tränat sig till eftersom det inte går. Man måste bara ha dem.”

 

Källa: MEN

1 Kommentar

  1. Fricken89

    15 maj, 2018 at 11:27

    Håller med! Hoppas att han signar ett nytt långtids kontrakt. Det skulle jag ranka som den bästa värvningen United kan göra i sommar.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter