Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

De Gea: 2:a är inte tillräckligt bra

David De Gea säger att en seger i FA Cup-finalen mot Chelsea är ett måste för att rädda säsongen…

Manchester City må ha varit överlägsna och spelat i en egen liga denna säsong och Mourinho har hävdat att det varit omöjligt för någon av de andra lagen att konkurrera med dem. United har tagit andraplatsen i PL – den bästa placeringen sedan Sir Alex dagar, men De Gea säger att det krävs en seger mot Chelsea i FA Cupen för att kunna hävda att säsongen är lyckad.

”Jag anser att för en klubb som United så är inte ens andraplats tillräckligt helt enkelt. Vi måste slåss hårt för att vinna någonting och vi har den möjligheten i finalen mot Chelsea. Man får ingenting för att komma 2:a eller sluta nära ligamästarna. I slutändan måste man alltid slåss för att vinna någonting eftersom det är vad den här klubben och fansen verkligen förtjänar. Så är det bara – andraplatsen är inte tillräckligt.”

Källa: MEN

2 Kommentarer

  1. Sauron

    15 maj, 2018 at 12:09

    Håller med, aldrig nöjd med att vi är ”lite bättre än förra året” vi är inte West Ham eller Everton. Världens rikaste klubb ska ha större ambitioner än så. Det mesta efter SAF har varit uselt, tränarna, spelarköpen, prestationerna, taktiken.

  2. Fricken89

    15 maj, 2018 at 12:17

    Tvåa är inte tillräckligt bra om man har Uniteds ambitioner, det är helt sant. Fast det är alla i United medvetna om. Men vi går i rätt riktning, då detta är vår bästa säsong sedan SAF dagar. Ska bli mkt spännande att se vad vi kommer åstadkomma nästa säsong med ett gäng förstärkningar.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter