Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: Den typen av spelare behöver United

Gary Neville pratar om vilken typ av spelare som behövs i Manchester United för att utmana Manchester City nästa säsong…

Manchester United har resultatmässigt gjort en bra säsong genom att komma 2:a i Premier League och vara i final i FA Cupen, men spelmässigt imponerar man inte speciellt ofta och man är ojämna – som Neville påpekar ofta även i enskilda matcher.

”Deras prestationsnivåer är upp och ned. Det är inte bara från match till match utan även från halvlek till halvlek . Titta på matcherna mot Manchester City och Crystal Palace – först är de så dåliga och sedan så bra. Mourinho har nämnt mentalitet många gånger under de senaste veckorna och jag är säker på att det är för att dessa toppar kommer så oväntat. Han vill se till att det försvinner. Det görs oftast genom att ha karaktärer i omklädningsrummet så att inte standard sänks och han behöver addera två, tre, fyra spelare till laget. Spelare som vet hur man vinner och som inte sänker sin standard vecka in och vecka ut.”

Källa: MEN

1 Kommentar

  1. Busby

    15 maj, 2018 at 07:43

    Detta eviga tjat om spelare hit och dit. Tror det var Spaddeward som skrev det häromveckan, det hade inte hjälpt om vi hade två-tre Ronaldos på topp. När ska folk inse att det inte är där det brister.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter