Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om säsongen

Jose Mourinho pratar om Manchester United säsong sett till ligaplacering och prestationer…

Nu är ligasäsongen slut och Manchester United tog andraplatsen – den bästa placeringen sedan Sir Alex Fergusons sista säsong, då man vann titeln. United är även i FA Cup-final mot Chelsea och Mourinho understryker än en gång att säsongen varit lyckad.

”Det beror på hur ni vill analysera det. Om ni vill vara positiva och respektera ansträngningen som alla gjort och de tydliga och pragmatiska siffrorna av förbättringen så säger ni bara positiva saker. Den bästa positionen på fem år, ett stort antal poäng som normalt hade utmanat om titeln, många hållna nollor, Golden Glove, fler mål än förra säsongen och det näst bästa laget i landet. Vi är även en av de två bästa lagen i landets näst största turnering. Vi spelar finalen. Så om ni vill se det positivt så kan man göra det på ett objektivt sätt. Men om man vill vara negativ så kan man vara negativ till den grad att man säger att Scott McTominay, som är en grabb som kom hit som nioåring – inte är bra nog. Så om man vill vara negativ kan man vara det utan dimensioner.”

Mourinhos McTominay-kommentar var antagligen riktad mot Gary Neville som i förra veckan ifrågasatte huruvida McTominay verkligen har vad som krävs för att vara central mittfältare i Manchester United och sa samtidigt att han kanske hade passat bättre som mittback.

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter