Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Fokus låg på finalen

Jose Mourinho säger att det var svårt att få spelarna engagerade och motiverade mot Watford…

United stod i går för en ganska trött sista ligamatch då Watford gästade Old Trafford, men man lyckades vinna med 1-0 efter mål av Marcus Rashford. Matchen saknade betydelse och Mourinho sa efter matchen att fokus låg på lördagens stora cupfinal mot Chelsea.

”Det var inte en lätt match för vi spelade inte för något mål. Det enda var att komma över 80 poäng. Alla ögon är på cupfinalen nästa helg. Det var svårt att få spelarna fokuserade och engagerade.”

”Nu har vi en dag ledigt för att koppla bort lite men sedan börjar vi på tisdag tänka på den sista veckans jobb och den sista veckan innan finalen, så vi behöver inte mer motivation än vad vi har.”

 

Källa: Sky Sports, Manutd.com

 

4 Kommentarer

 1. Busby

  14 maj, 2018 at 13:04

  Var det lika svårt att motivera dem inför Sevilla, WBA, eller första halvlek mot City? Bara att nämna ett fåtal exempel.

  • Pacman

   14 maj, 2018 at 15:01

   Kan man verkligen klaga på city matchen? Det viktigaste var att vi vann matchen och det gjorde vi.

   • Busby

    14 maj, 2018 at 15:16

    Kalla det klaga om du vill. Tycker att orden klaga/gnälla missbrukas här. Folk (inga namn nämnda) slänger det runt sig hela tiden.

    Jag kallar det hellre ett konstaterande, att första halvleken i derbyt inte var en engångshändelse utan ett tydligt pågående mönster i vår säsong.

 2. Peppis

  14 maj, 2018 at 14:12

  Men hade han spelat några fler yngre talanger istället för gamla avdankade så hade motivationen varit högre.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedHärligt med seger över Stamford Bitch Chelsea. Ikväll fick hon ta den i tvåan den gamla slampan.…Feb 19, 01:35
 • Kommentar från: oleoleole Chelsea vs Manchester UnitedIkväll hade vi inte bara en målvakt mellan stolparna men också i luftrummet och Romero är till skillnad från linjeslickaren…Feb 19, 01:33
 • Kommentar från: Farzad Chelsea vs Manchester UnitedFörutom de två målen så hade vi inte mycket. Tycker vi spelar tok för defensivt, City visade hur bra Chelsea…Feb 19, 00:54
 • Kommentar från: GGMU7 Chelsea vs Manchester UnitedDet behöver det absolut inte vara. Vissa spelare måste spelas in på rätt sätt, många värvningar vi har gjort på…Feb 19, 00:22
 • Kommentar från: P-O Chelsea vs Manchester UnitedVilket betyg fick Pogba?Feb 19, 00:18

FLER Nyheter