Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Fokus låg på finalen

Jose Mourinho säger att det var svårt att få spelarna engagerade och motiverade mot Watford…

United stod i går för en ganska trött sista ligamatch då Watford gästade Old Trafford, men man lyckades vinna med 1-0 efter mål av Marcus Rashford. Matchen saknade betydelse och Mourinho sa efter matchen att fokus låg på lördagens stora cupfinal mot Chelsea.

”Det var inte en lätt match för vi spelade inte för något mål. Det enda var att komma över 80 poäng. Alla ögon är på cupfinalen nästa helg. Det var svårt att få spelarna fokuserade och engagerade.”

”Nu har vi en dag ledigt för att koppla bort lite men sedan börjar vi på tisdag tänka på den sista veckans jobb och den sista veckan innan finalen, så vi behöver inte mer motivation än vad vi har.”

 

Källa: Sky Sports, Manutd.com

 

4 Kommentarer

 1. Busby

  14 maj, 2018 at 13:04

  Var det lika svårt att motivera dem inför Sevilla, WBA, eller första halvlek mot City? Bara att nämna ett fåtal exempel.

  • Pacman

   14 maj, 2018 at 15:01

   Kan man verkligen klaga på city matchen? Det viktigaste var att vi vann matchen och det gjorde vi.

   • Busby

    14 maj, 2018 at 15:16

    Kalla det klaga om du vill. Tycker att orden klaga/gnälla missbrukas här. Folk (inga namn nämnda) slänger det runt sig hela tiden.

    Jag kallar det hellre ett konstaterande, att första halvleken i derbyt inte var en engångshändelse utan ett tydligt pågående mönster i vår säsong.

 2. Peppis

  14 maj, 2018 at 14:12

  Men hade han spelat några fler yngre talanger istället för gamla avdankade så hade motivationen varit högre.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/9 21.00
Manchester United - Derby County
Ligacupen
Visas på Eurosport player

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: GGMU7 Pogba: Vi borde anfalla mycket merMan ska inte heller tappa bollen så lätt vid halvaplanen. Resulterade till baklängesmålSep 24, 17:20
 • Kommentar från: Albo Pogbas svar på kritikenPrecis. Resultaten den här säsongen hade Moyes lika gärna kunnat uppnå med den truppen vi har. Stortorsk hemma mot Spurs,…Sep 24, 15:35
 • Kommentar från: Peppis Pogba: Vi borde anfalla mycket merJa så är det. Hade vi gjort det så pressar man tillbaka motståndet. Man ska inte ge ett lag som…Sep 24, 15:30
 • Kommentar från: Ruben Inför Manchester United v Derby CountyGissar på 1-1 eller 0-0...Sep 24, 15:15
 • Kommentar från: G. Best Pogbas svar på kritiken“I can’t tell you because I’m a player,” said Pogba. “It’s not me. “I’m not the manager,…Sep 24, 14:28

FLER Nyheter