Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Vidic: Det måste gå snabbare

Nemanja Vidic analyserar Manchester Uniteds match mot West Brom och lyfter fram några stora brister som måste åtgärdas…

United varvar imponerande framträdanden med riktigt usla insatser. Man inledde säsongen med hög målproduktion och ett ofta underhållande spel, men under merparten av säsongen har man fått kritik för brist på underhållningsvärde. Det har ju varit ett problem med United sedan Sir Alex slutade. Oavsett upplaga eller manager – att spelet inte varit flytande och påhittigt.

I går förlorade man alltså mot West Brom på Old Trafford. Trots att man har mängder av kreativa spelare så lyckades man inte luckra upp motståndarnas försvar och kapten Nemanja Vidic slår huvudet på spiken i sin analys.

Spelarbetyg och matchrapport United v West Brom

”I dag visade de inte vad vi förväntade oss, med brist på energi och ingen gnista. Det gick för långsamt och det var en besvikelse. Det är min oro. Jag vill se United spela snabbare, snabbare med boll. Det är för många touch. Det är problemet. Speciellt mot mindre lag. De har ett bra lag med bra spelare men ibland tror jag att spelarna måste visa vilja, visa energi och löpa mer än andra lag. De rörde sig inte bra utan boll, de rörde sig inte snabbt. Spelarna presterade inte så som de ville göra. Det är sorgligt att se Man United förlora hemma mot West Brom – ett lag som bara vunnit tre matcher på hela säsongen.”

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

  1. Azze

    16 april, 2018 at 10:49

    Helt rätt sagt, överbetalda divor. Finns ingen ledare i laget. En ledare i laget är ett måste men vi har ingen tyvärr. Att pogba ibland får kaptensbindeln är ett skämt, detsamma gäller Valencia som inte ens kan prata engelska efter mer än 10 år i England, pinsamt fan

  2. UnitedCASANOVA

    16 april, 2018 at 11:03

    Säger som Azze, PINSAMT.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter