Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om transferfönstret

Jose Mourinho redogör för hur Manchester United kommer agera på sommarens transfermarknad…

United länkas som vanligt med många spelare inför sommarfönstret, men Jose Mourinho säger att det inte kommer ske några ”galna” investeringar.

Spelarbetyg och matchrapport från United v West Bromwich

”Vi kommer inte spendera mer än vi kan. Vi kommer inte göra något galet. Vi försöker bara förbättras lite mer. Det är vad vi kommer försöka göra. Alla kommer försöka bli bättre – som vi gjorde från förra säsongen. Förra säsongen slutade vi 6:a och den här säsongen kommer vi förhoppningsvis sluta 2:a. Nästa säsong ska vi försöka bli bättre, men låt oss se vad som händer. Kanske att även Manchester City kommer göra massiva investeringar och inte låta andra komma närmare. Jag vet inte. Men det handlar inte bara om oss och City. Det handlar om oss, City, Liverpool, Arsenal, Chelsea och Spurs. Det handlar inte om City och United utan om de sex lagen” säger Mourinho till Sky Sports.

Källa: Sky Sports

20 Kommentarer

 1. Puppym

  16 april, 2018 at 13:34

  Det är bara i England,sen har vi Spanska,italienska,franska och tyska lag :p

 2. Azze

  16 april, 2018 at 18:53

  Känns nästan som han redan börjat med sina ursäkter inför nästa säsong. Låt oss hoppas att så inte är fallet

  • Fyfaan

   16 april, 2018 at 19:19

   Låt oss hoppas att han inte är kvar till nästa säsong. De vore bästa värvningen. Annars får vi nog se både martial och pogba lämna.

   • Azze

    16 april, 2018 at 19:40

    Som jag skrev på ett annat inlägg så är han vår nya Arsene Wenger. Räkna med att han blir kvar några år till (3-4) skulle ja tro innan han själv tröttnar och drar till Portugal eller något liknande.

    Martial lämnar till 100%, kan inte bli mer uppenbart. Är inte så besviken dock för tycker inte han är så bra som folk tror.

    Pogba lär ju också börja kika runt, inte tänker han slösa ännu ett år med att kriga för CL plats i ligan i ett mediokert spelande United som inte har någon chans i CL. Samtidigt tycker jag att han också kan dra, går runt på plan som om han äger världen fan

    • Johan

     16 april, 2018 at 20:38

     Kan bara instämma.

 3. G. Best

  16 april, 2018 at 21:43

  Varför skulle Pogba lämna? När han skrev på visste han ju att klubben är i en uppbyggnadsfas och att det kommer ta tid innan t ex Champions League pokalen är seriöst möjlig att vinna.

  Han har ju visat sin kärlek för klubben och hade garanterat säkert kunnat skriva på både för PSG eller Real Madrid när han skrev på för oss.

  Om inte klubben inom 3-5 år kommit förbi åttondelen i CL, ja då kanske Pogba börjar titta sig omkring. Men inte efter 2 säsonger.

 4. Azze

  17 april, 2018 at 00:00

  Ehm kanske för att han tycker att han är för bra för att sitta på bänken även om det varit rätt av Mou att ibland ta ut eller bänka honom från start.

  Jag säger bara det jag ser och tycker. Jag tror jävligt starkt på att pogba känner stor oro inför framtiden och att han delvis ångrar att han lämna Juve, för tid kan han inte längre gå tillbaks om inte han vill ha en bra lönesänkning. Tror PSG skulle vara intresserade.

  Pogba verkar fått lite problem med Mou och de har med största sannolikhet haft en gräl. Men kommer inte direkt gråta om han lämnar, visst han är en grym spelare på sin dag Men hur ofta är det? 1 gång i månaden Kanske? Hellre ha någon som krigar i mitten i 90 min

 5. Puppym

  17 april, 2018 at 00:49

  Mourinho är mannen som kommer ta hem titlar till oss och har redan gjort men ändå kritiserar man honom för att spelarna inte håller den nivån som krävs för att vinna pl och cl. Alla har rätt till sina åsikter och även om jag inte heller tycker om det jag ser så vet jag att Mourinho är rätt man på rätt plats.

  • Lol

   17 april, 2018 at 09:03

   Mou tänker bara på sig själv och kommer värva för nuet och inte för framtiden. Bevisat i tex Sanchez som tagit Martial/Rashforda plats och helt öppet kritiserat spelare i medier (Shaw). Nej inte min manager han får gärna lämna. Hade hellre sett att vi förlorade med 3-4 mot wba med unga spelare än 0-1 i en sömnig tillställning som är till vanligheten numera. Har nästan slutat kolla utds borta matcher mot mindre lag för man vet hur tråkig matchen kommer bli. Man har hört det förr men en manager som Klopp/Pep som tror i spelare och formar dom hade passat oss betydligt bättre. Om shaw, martial, rash hade fått den typ av managern tror jag vi hade sett bättre utveckling och roligare fotboll. Nu känner man att man aldrig skulle lägga ex antal 1000 för att åka till Old Trafford och riskera se denna urgamla tråkiga fotboll det bjuds på. Sedans hans kryptiska jävla intervjuer han bjuder på och bortförklaringer stör mig oerhört.

   • Puppym

    17 april, 2018 at 16:01

    Lol: Du är vad man kallar ett troll producerad från trollfabriken eller?

    • Lol

     17 april, 2018 at 18:37

     Hahah vaaad är troll? Förklara snälla vad som är så osant..

   • GGMU

    17 april, 2018 at 20:17

    Fast asså värvningen av Sanchez kom tack vare Arsenal, en världsklasspelare var tillgänglig, man värvade honom. Svårare än så är det inte, tänk på att vi fick honom gratis. Oavsett om han har hög lön osv osv. Som storklubb måste man ta sådana chanser när sådana spelare är tillgängliga. Sanchez är en riktig vinnarskalle. Lite synd dock att Martial/Rashford behöver offras. Men för o vara ärlig så är jag lite trött på Martial också, han ser helt ointresserad och icke-passionerad ut när han spelar för UTD.

  • Fricken89

   17 april, 2018 at 11:09

   Helt rätt Puppym.

 6. G. Best

  17 april, 2018 at 09:43

  Martial är inte dålig. United mål per minut ratio i laget ser ut så här:

  1. Martial (149.2)
  2. Lukaku (180.1)
  3. Lingard (194.2)
  4. Rashford (244.3)

  Tänk om Martial hade fått spela oftare istället…

  • Puppym

   17 april, 2018 at 16:07

   Statistik säger inte hela sanningen tyvärr för att Martial problem är inte att han producerar och inte Rashford heller. Dem är enormt duktiga och skickliga spelare men problemet är att dem håller inte en jämn nivå. Om du är en tränare så har du en spelare som kan göra en dröm match ena matchen och vara dålig nästa istället för en spelare som du vet har hög högsta nivå men när han har en dålig dag så kommer han fortfarande att kämpa och göra det väldigt bra. Det är världsklass. Martial och Rashford är inte där än tyvärr men hoppas det i framtiden.

   • G. Best

    19 april, 2018 at 00:17

    Fast vi pratar om sport som går ut på att göra mål. Där en spelare gör mål oftare än någon annan i laget.

    Det är en statistik som är väldigt talande.

    Det är många spelare som spelat fotboll och hållt en låg nivå stundtals men gjort mål. Och det är målen som räknas.

    Zlatan kan gå runt i 85min på plan utan att uträtta någonting av vikt men gör det där målet i 86 minuten. Likaså med många många andra spelare.

    Martial gör uppenbarligen mål när han får spela och bör därför få spela oftare. För med mål vinner man matcher. Vinner man matcher vinner man titlar.

 7. Sauron

  17 april, 2018 at 12:29

  Mourinhos värvningar har väl på det stora hela inte vart mycket bättre än de andra tomtarnas – sedan SAF lämnade. Dyrare möjligtvis. Bailly hade kanske vart bra om han inte hade vart skadad hela tiden. Jag gillar Lukaku men hans kvalité är väldigt omtvistad. Lindelöf är väl en ok backup, Matic blandar och ger (29 år och blir väl inte bättre,) Pogba väldigt ojämn. Mkhitaryan flopp, Sanchez har vart bra i 45 minuter.

 8. Dan Bergeskans

  17 april, 2018 at 13:38

  Mourinho kommer att knäcka varenda offensiva spelare med den här defensiva taktiken.

  • Puppym

   17 april, 2018 at 16:10

   Jag tror inte han kommer spela defensivt eller vill spela så defensivt liksom senaste presskonferensen sa han det själv att det var för komplicerad fotboll att bollen förflyttades långsamt och det var för mycket touch, en dribbling för mycket osv..verkar ju uppenbart att våra spelare inte håller en världsklass nivå

 9. FL

  18 april, 2018 at 08:13

  Puppym måste vara mourinhos största fanboy

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 30/3 16.00
Manchester United - Watford
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: GGMU! Rykten: United vill ha KoulibalyKan in jämnföra smalling med koulibaly eller varane eller liknande pjäser. Alldeles för ojämn o osäker.Mar 24, 19:50
 • Kommentar från: Jensan Lista: Spelarnas löner avslöjadeHector Moreno kanske blev sne pga avundsjuka på vårt fina svarta bortaställ så han av ren frustration sparkade av stackars…Mar 24, 19:00
 • Kommentar från: Affe Rykten: United vill ha KoulibalySam, om vi hade haft dom sämsta mittbackarna i Europa så hade vi inte varit där vi är idag!…Mar 24, 18:57
 • Kommentar från: Jensan Rykten: United vill ha KoulibalyRoy kanske vill att Foppa ska sadla om och bli vår nya mittback?Mar 24, 18:53
 • Kommentar från: Fyfaan Rykten: United vill ha KoulibalyÖööh.. Vafan har Forsberg med något av detta o göra?Mar 24, 16:03

FLER Nyheter