Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Min son är vass på analys

Jose Mourinho säger säger att sonen Jose Mario Mourinho Jr har förutsättningar att bli en ny Special One…

Mourinhos son Jose Mario fanns med på bänken bredvid sin far i matchen mot Swansea för att få erfarenhet inifrån ledarstaben. Sonen är i dag bara 18 år men pappa Mourinho säger i en intervju portugisiska SIC att sonen visar tecken på speciell skärpa redan nu.

Spelarbetyg och matchrapport från United v West Brom

”Under en period av några dåliga resultat så kom han till mig med en analys av laget – så klart så var han ledsen eftersom det inte gick så bra för pappa då. Vi hade förlorat mot Watford och Manchester City tror jag och han kom till mig med lagets statistik. Jag visade det för mina assistenter och sa till dem – var försiktiga för en dag kommer den här grabben ta en av era platser. Men jag jämför honom faktiskt med mig själv i den åldern då jag försökte göra samma typ av saker för min far – så klart med annan teknologi, men ändå en analys av en grabb.”

Källa: Mirror

8 Kommentarer

 1. Du har förstört mitt lag

  16 april, 2018 at 11:52

  Du kan ta dig själv och din ”filosof”-son, och dra så långt ni kan från Manchester!

  • Tobbe

   16 april, 2018 at 12:23

   hur tänkte du nu. vem har kunnat gjort det bättre än mou efter sir alex ?
   moyes ? Louis van Gaal?

 2. Puppym

  16 april, 2018 at 13:32

  Trollen finns överallt producerad från trollfabriken 🙂

 3. Du har förstört mitt lag

  16 april, 2018 at 14:05

  När det gäller Moyes kan man säga mycket, men han fick det ”svagaste”- laget att jobba med, jämfört med det andra två soporna som köpte för miljarder, oxh det ledde knappt till topp 6-placeringar. Hade moyes fått investera dessa summor som van gaal och Mou så kan jag lova dig att vi inte hade parkerat bussen från minut 1. Bara att titta tillbaka i tiden när vi mötte Everton. Då fick vi verkligen kämpa för poängen.

  Det finns gott om tränare där ute som ALDRIG hade förlorat med det lag vi har idag mot laget som i princip åker ned. Vi förlorade på hemmaplan mot ett lag som spelar i championship om 4 månader! SKANDAL! Gäller bara att slanta upp. Så kan man hämta vilken tränare som helst där ute. På samma sätt som man köper spelare….

  Bara min syn på detta då jag verkligen är less på hans ledarskap. Vi kan köpa Messi, cr7, Neymar, kroos, Varane. Det kommer inte att lösa våra problem. Det är Mou som är felet. Dags att vakna…..

  • Du har förstört mitt lag

   16 april, 2018 at 14:58

   Att ni inte fattar att jag skämtar… 😀

 4. Du har förstört mitt lag

  16 april, 2018 at 17:54

  Oki. Bra där av dig att kopiera mitt namn….
  Men det fråntar inte att jag känner en sådan avsky mot denna tränare och hans ursäkter match efter match….

  Hämta in vemsomhelst bara det inte Mou på bänken. Väck Giovanni Trappatoni! Skulle dra fram röda mattan från Milano till Manchester om det gick (skämtar för er som inte hajar).

  Ta in Romas tränare, Juventus tränare, A. Madrids tränare, PSGs tränare, skiter ärligt i vem, bara att det är en vettig person, så kommer han lyckas!

  Hur kan man INTE lyckas i United med tanke på de muskler vi besitter?!

  Jag är inte kräsen. Antingen spelar vi bra och sopar undan sådana lag som vi mötte igår eller så vinner vi TUNGA titlar. Att ligga tusen poäng efter serievinnaren är pinsamt! Det var så VI vann ligan för 5-10 år sedan. Nu ligger vi ljusår efter varje ligavinnare…

  Ta inte åt er som gillar Mou, men som tur är så behöver alla inte lika och tycka samma. Annars skulle utvecklingen stanna upp….

  • Azze

   16 april, 2018 at 18:49

   Han är den nya Arsene Wenger, kvala till CL, åka ut 1/16 och sedan vinna FA cupen. Styrelsen är nöjda med honom för att han drar in cashen och det är allt som räknas i dagens fotboll.

   Han kommer inte lämna United på många år så det är bara att låta honom göra sitt jobb och kanske vinna oss en FA eller liga cup då och då

 5. Azze

  16 april, 2018 at 18:49

  Han är den nya Arsene Wenger, kvala till CL, åka ut 1/16 och sedan vinna FA cupen. Styrelsen är nöjda med honom för att han drar in cashen och det är allt som räknas i dagens fotboll.

  Han kommer inte lämna United på många år så det är bara att låta honom göra sitt jobb och kanske vinna oss en FA eller liga cup då och då

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter