Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Lite respekt, tack

Jose Mourinho säger att tidningarna bör hylla Manchester United när det är på sin plats, på samma sätt som man lätt kritiserar laget…

Säg vad man vill man om Mourinho och den taktik han ofta använder i matcher, men han levererar resultat. Det går inte att förneka. Förra säsongen vann man Ligacupen och Europa League och denna säsong har man förbättrat mycket från förra säsongen. Man har mer poäng i ligan och har förbättrat resultaten mot topp-sex-laget avsevärt och man är i semi i FA Cupen. Allt är inte perfekt, men Mourinho säger att han gärna vill att tidningarna ger beröm när det är på sin plats på samma sätt som man lätt kritiserar när det är motiverat.

Lägg ett bet på Trippeln till United v West Bromwich 

”Om ni frågar mig om respekt, så säger jag att det handlar om ärlighet. När vi spelar dåligt så ja, berätta sanningen. Men när vi gör något positivt så berätta sanningen även då. Vi är laget som slagit alla andra lag i Premier League – slagit alla topp-sex-lagen. Vi är laget som vunnit de senaste tre matcherna mot Chelsea, Liverpool och Manchester City. Vi är laget som redan har mer poäng än förra säsongen, ett lag som haft briljanta matcher och ett lag som visat karaktär många gånger. Förra veckan låg vi under med 2-0 mot City och vi vände till 3-2.”

”Efter förlusten mot Sevilla så vann vi varenda match och det kan bara en bra grupp med bra folk göra.  Det lätta hade varit att åka ut mot Sevilla och sedan kollapsa i Premier Leauge och att motivation och kvalité sjunker till följd. Jag tycker vi givit bevis på vad den här gruppen är – det är en grupp bra grabbar.”

”Ni kan ge er på oss när vi inte spelar bra och det förstår jag. Men när vi gör bra saker så finns det alltid ett ”men”. Det är väldigt väldigt svårt för folk att hylla laget och hylla grabbarna. Jag tycker det är väldigt väldigt tydligt. Därför säger jag igen att vi måste göra allt för att sluta 2:a. Om vi gör det så är det omöjligt att förneka verkligheten, för förra säsongen slutade vi 6:a. Vi vet att det är svårt eftersom Liverpool inte ligger långt efter oss, men låt oss se vad som händer.”

 

Källa: Mirror

1 Kommentar

  1. GGMU

    15 april, 2018 at 15:51

    Håller med helt och hållet! Helt plötsligt är alla legender/experter tysta och har varit det några veckor.. så fort det går knakigt då dyker dom upp igen.. tragiskt!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter