Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Merson: Han ska absolut inte lämna

Sky Sports-experten Paul Merson säger att Marcus Rashford absolut inte borde lämna Manchester United för något annat lag…

Mycket har på sistone handlat om Marcus Rashfords framtid i Manchester United. Det har under veckan förekommit flera rapporter om att Rashford känner sig missnöjd pga brist på speltid och kan komma att söka sig till ny klubb i jakt på mer regelbundna möjligheter.

Rashford har varit i United sedan sju års ålder och som vi minns fick han chansen av en slump i Europa League-matchen mot Midtjylland vintern 2016. Louis van Gaal, som då var manager hade tung skadekris och hade helt enkelt inga spelare tillgängliga. Han var tvungen att plocka upp den då för många helt okända 18-åringen från akademin – och Rashford gjorde succé med sina två mål. Han följde upp det med fler succéer mot tunga lag som Arsenal och City i Premier League och belönades sedan med en EM-biljett och fick följa med England till Frankrike. Så Rashfords karriär tog fart lite av en slump och han tog tillfället i akt.

I eftermiddag är det match – lägg ett bet på Unitedsveriges Trippel till United v West Brom HÄR

Under Mourinho är han den spelare som gjort flest framträdanden under snart två säsonger, men ofta är det som inhoppare från bänken och många experter och tyckare har hävdat att han bör lämna United för att kunna fortsätta sin utveckling. Men Sky Sports Paul Merson tycker helt tvärtom.

”Han är i den största klubben i världen och han är 20 år. Vart ska han gå? Lämna inte Man United vid 20 års ålder och gå till ett lag som ligger utanför topp-6. Varför? Nej inte, vid 20-års ålder. Då lär man sig fortfarande. Han är en grabb. Låt oss vara ärliga. Om Martial inte hade skadat sig (mot Midtjylland) inför den där Europa League-matchen så hade han antagligen inte spelat för United ännu. Hur bra han är är så kanske han inte hade spelat! Han är en briljant talang, men han måste sätta sig ned och ta det lugnt en stud för han är i den största klubben som finns i världen. Ska han lämna och i slutändan börja spela för ett lag som ligger 8:a eller 9:a i ligan. Nej gör inte det.”

Källa: Sky Sports

1 Kommentar

  1. HEHehehehe

    15 april, 2018 at 17:56

    Nej de är bättre att sitta på bänken och inte spela när man är i den åldern där speltid absolut är de viktigaste.. absolut inte sälja men låna ut!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter