Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Valencia: Det ser bra ut inför nästa säsong

Antonio Valencia säger att derbyvinsten mot Manchester City har stärkt hela laget inför slutspurten av säsongen…

United tog i lördags en tung skalp på Etihad då an vände underläge 2-0 till seger 3-2 tack vare en stark andra halvlek med flera huvudpersoner – där Paul Pogba var den givna frontfiguren. Antonio Valencia säger till United Review att känslan från derbyvinsten har varit med spelarna hela veckan under träningarna och att en sådan match boostar laget inför slutspurten av säsongen.

”Efter lördagens match så är känslan så klart fantastiskt och när man kom tillbaka till träningen två dagar senare så kändes det fortfarande härligt och känslan var kvar. Man tar med sig det in i träningspassen och det har vi gjort. Jag tycker vi gjort väldigt bra ifrån oss i nyckelmatcher. Dessa bra framträdanden och resultat motiverar oss ännu mer för resten av säsongen och speciellt för nästa säsong också. Det är som att vi sänder oss själva ett budskap. Det understryker det faktum att vi har en bra trupp, ett väldigt bra lag och ett starkt omklädningsrum inför nästa säsong – som förhoppningsvis kommer bli en väldigt bra säsong för oss.”

Valencia ser en konsekvent positiv utveckling under Jose Mourinho och hoppas och tror att utveckligen kommer fortsätta även nästa säsong.

”Jag tycker att det är genomgående positiva tankar när man blickar tillbaka. Vi har gjort fler mål (än förra säsongen), tagit fler poäng, släppt in färre mål och jag tycker vi spelat bättre. Det vill man ta med sig in i nästa säsong och försöka förbättra saker som kanske inte gått så bra den här säsongen. Vi vill vinna ännu fler matcher och inte tappa i den typen av matcher som vi ibland gjort den här säsongen. Men det ser bra ut inför nästa säsong och låt oss hoppas att vi då kan slåss om alla troféer som finns att vinna.”
Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter