Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

ESPN: United kommer nobba alla bud

Enligt ESPN så kommer Manchester United inte under några omständigheter sälja Marcus Rashford i sommar…

Det har de senaste dagarna spekulerats allt mer i att Rashford kan komma att lämna United i sommar, i jakt på mer regelbunden speltid. 20-åringen har inte alltid varit en given startspelare under Mourinho (sällan på sistone) men han är den spelare som gjort flest framträdanden sedan portugisen tog över United sommaren 2016 – 97 stycken av 112 möjliga.

Rashford har varit i United sedan sju års ålder och är en stolt bärare av tröjan, men han har de senaste dagarna ryktats vara missnöjd med sin situation i klubben och han har kopplats ihop med b.la Arsenal. ESPN skriver att deras källor sagt att United inte fått något bud på Rashford i detta nu och att man inte överhuvudtaget är intresserade av att sälja honom – man kommer nobba alla eventuella bud.

Rashford har kontrakt med United till sommaren 2020, med en option om ytterligare ett år.

 

Källa: ESPN

2 Kommentarer

 1. Azze

  12 april, 2018 at 10:33

  Ja o därför ryker Martial som enligt mig är en bättre spelare. Men samtidigt har jag tröttnat på hans attityd, han saknar aggressiviteten på plan då han verkar se ointresserad ut även om han nu inte är det vilket irriterar mig. Oavsett så är han en bra spelare med mycket potential men som tyvärr pga uniteds dumma värvningar måste han lämna.

  Vi kommer nog ångra oss detta men vad ska vi göra liksom? Alla vet att United är sämst på transfers…

  • Puppym

   12 april, 2018 at 15:46

   Enligt rapporterna så sägs det att minskande speltiden för martial beror bl a på att man tycker han tränar för dåligt och är oroliga för hans koncentrationsförmåga.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter