Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Giggs: Nu är jag nervös

Ryan Giggs pratar om nerverna inför morgondagens debut som förbundskapten för Wales…

Giggs hade en otrolig karriär i United med 13 Premier League-titlar, två Champions League-pokaler och fyra FA Cup-bucklor, bl.a. Nu har han tagit klivet över till management och i morgon gör han sin första match som förbundskapten för Wales, då man ställs mot Kina. Inför matchen förklarar han att han som spelare aldrig kände någon direkt nervositet men att den är mer påtaglig i den nya rollen.

”Jag kommer vara mycket mer nervös i morgon. Jag blev aldrig riktigt nervös som spelare. Som spelare vill man känna lite nerver men generellt så blev jag aldrig nervös. Det är helt annorlunda med management. Som spelare är man ganska så självisk och man ser bara till att man gör sitt jobb i laget. Som manager och coach är det så många saker att tänka på och man går konstant igenom allting i huvudet.”

”Har man glömt någonting? Vad kan göras bättre? och att förbereda laget så bra man kan tillsammans med sin personal. Efteråt handlar det om att utvärdera, titta på vad man kunnat göra bättre och vad vi gjorde bra. Jag har många tankar i mitt huvud. Det är helt annorlunda mot att vara en spelare” säger Giggs.

Källa: Mirror

2 Kommentarer

 1. Azze

  21 mars, 2018 at 11:48

  Känns inte som Giggs har vad som krävs för att bli Manager. Känner en viss osäkerhet kring honom. Aja hoppas för det bästa för honom och att han gör bra ifrån sig, kanske kan ta över United om några år isåfall?

 2. pink

  21 mars, 2018 at 12:23

  Känner lite lika. Inte så mycket pondus som jag själv vill ha. Sett hans tal när han var interim manager några matcher efter Moyes. Det talet va bland det värsta jag hört 😀 haha.
  Hoppas han motbevisar mig och är ett taktiskt geni 🙂

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter