Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Vi har inte tid för drama

Jose Mourinho säger att Manchester United inte har tid att sörja uttåget ur Champions League…

United åkte i går ut ur Champions League efter en svag insats hemma mot Sevilla. Mourinho mötte pressen direkt efter slutsignalen och verkade vilja tona ned betydelsen av uttåget.

”Jag har suttit i den här stolen två gånger tidigare i Champions League och jag har slagit ut Man United två gånger på hemmaplan tidigare – Men Porto slog jag ut Man United och med Real Madrid slog jag ut Man United. Så det här är ingenting nytt för den här fotbollsklubben. Jag vill inte göra det här till något dramatiskt. Vi har inte tid att vara ledsna i mer än 24 timmar för vi har match på lördag. Det är fotboll. Det är inte jordens undergång.”

”Jag tycker att vi visade intention och startade matchen på ett bra och positivt sätt. Men Sevilla har ett bra lag och kan gömma bollen. De har spelare på mittfältet som är bra på det. De försökte göra det under majoriteten av tiden. I första halvlek minns jag inte att de hade någon farlighet, så de gjorde ett bra kontrollerat framträdande utan någon fara framåt.”

”Vi hade farliga situationer i första halvlek och vi inledde andra halvlek bra och hade chanser att göra mål. Självklart så förändras matchen av att de gjorde mål som bortalag. Ibland har jag tur med bytena, ibland har andra managers tur med sina byten och jag tycker det var ett bra drag av Vincenzo (Montella) att ta in Ben Yedder – och när de gjorde första målet så blev matchen helt annorlunda. Jag har ingen ånger. Jag gjorde mitt bästa, spelarna gjorde sitt bästa. Vi försökte. Vi förlorade. Så är det i fotboll.”

En journalist bad Mourinho att kommentera det faktum att United bara hade fyra skott på mål under två möten:”Det är statistik.” svarade Mourinho.

Sedan ställde en spansk journalist frågan om säsongen varit ett misslyckande: ”Är ni i spanska pressen verkligen intresserade av vår ligasäsong?” svarade Mourinho.

Källa: Sky Sports

 

4 Kommentarer

 1. Puppym

  14 mars, 2018 at 10:19

  Håll käften bara

 2. Alex express

  14 mars, 2018 at 10:22

  Fyra skott på mål under 180 min mot ligafemman i La liga, det är inget annat än en stor djävla skandal !
  Mourinhos defensiva spelidé är totalt förlegad, spelare med kreativt offensivt tänkande vaggas ganska omgående in i en värld där varje passning ser ut att följa samma mönster.

 3. b

  14 mars, 2018 at 11:24

  ”Självklart så förändras matchen av att de gjorde mål som bortalag”
  Jävla idiot. Varför satsade inte han på det då?

 4. b

  14 mars, 2018 at 11:26

  Solklart att Mou satsade på straffar för att vi har de gea..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: azze Daily Mail: Mourinhos ståndpunktTyvärr är mycket Joses eget fel, det är han som har splittrad fansen och fått många att tveka. Och tyvärr…Maj 23, 13:29
 • Kommentar från: Puppym Daily Mail: Mourinhos ståndpunktFattar fortfarande inte att vi har dessa åsikter efter att ha spelat 38 matcher och slutat 2a före lag som…Maj 23, 13:26
 • Kommentar från: Azze Carrick om Pogbas framtid i UnitedBra sagt!Maj 23, 12:34
 • Kommentar från: Azze Lazio höjer priset på SMSFör dyr så nej! Hellre satsat på någon inom läget, vi behöver prioritera försvar denna fönster och inte på en…Maj 23, 12:32
 • Kommentar från: Tobias Giggs: Jag hoppas på Real MadridRival eller ej så hoppas jag verkligen att Liverpool vinner. Real Madrid är den klubben i Europa som jag tycker…Maj 23, 12:29

FLER Nyheter