Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om Sevilla

Jose Mourinho pratar om kvällens viktiga åttondelsfinal och den svåra motståndaren, Sevilla…

United tar i kväll emot Sevilla i den direktavgörande åttondelsfinalen. Man har med sig 0-0 från första mötet nere i Spanien och Mourinho förväntar sig en svår retur i kväll.

”Vi möter en lag som inte förlorade mot Liverpool hemma eller borta – som gjorde mål mot Liverpool och som kryssade mot Liverpool. Liverpool är ett väldigt bra lag, med en stor arena och rik tradition – så det vittnar om att Sevilla är ett väldigt bra lag. Vi vann med 2-1 mot Liverpool i lördags och i slutet av matchen påstod somliga att det var katastrof. Så tänk er om vi skulle åka ut nu – det skulle anses vara en katastrof, men för mig vore det en besvikelse.”

”Jag tycker inte vi är kandidater till att vinna turneringen. Men när man kryssar borta, även om det är 0-0 så är det upp till oss att avgöra på hemmaplan. Vi behöver inte vinna med tre, fyra, fem mål. Vi behöver vinna med 1-0, 2-1, 5-4, 8-7. Så att inte vinna vore en besvikelse.”

”Jag tycker att Europa League-finalen var vår viktigaste match under de senaste åren, för vi vann den och den segern tog oss till vår naturliga miljö – vilket är Champions Leauge. United måste vara ett lag som är i Champions League, så den segern var väldigt viktig för oss för vi slutade utanför topp-fyra. Genom att vinna Europa League så vann vi en titel och tog oss tillbaka till Champions League.”

 

Källa: MEN

Kolla in Unitedsveriges Trippel till United v Sevilla HÄR.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter