Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mata: Även underdogs kan vinna CL

Juan Mata säger att även underdogs kan överraska och drar paralleller till då Chelsea vann turneringen…

Champions League har många starka lag i år och även om Manchester United bör kunna ta sig långt, så är man inte en av favoriterna till titeln. Juan Mata välkomnar dock underdog-stämpeln och drar paralleller till då Chelsea slog Bayern München i finalen.

”När vi vann Champions League med Chelsea så var det ingen som trodde på oss. I semin var det vi mot Barcelona och Bayern mot Real Madrid. Alla trodde finalen skulle bli mellan Barcelona och Real, men så blev det inte. Vi mötte Bayern München och det var nästan omöjligt för oss att vinna. Så låt oss se vad som händer.”

United hade en uppenbart taktiskt matchplan nere i Spanien för tre veckor sedan och fick en del kritik i media, men Mata bryr sig inte om det.

”Vi bryr oss inte riktigt om det. Vi bryr oss om att ta oss vidare och ta oss till nästa runda. Om vi kan vinna och kvalificera oss, så är jag säker på att vi får den cred vi antagligen förtjänar. Det är det viktigaste och att vi fokuserar på det och inte på vad media eller folk säger om det. Vi vill ta oss så långt som möjligt i Champions League och det börjar med att slå Sevilla.”

Källa: Manutd.com

Kolla in Unitedsveriges Trippel till United v Sevilla HÄR.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter