Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Manchester United vs Sevilla

En direkt pinsam insats såg United fara ut ur CL med ändan i vädret…

United startelva: De Gea – Valencia (c), Bailly, Smalling, Young – Fellaini, Matic, Lingard – Rashford, Lukaku, Sanchez

United bänk: Romero, Darmian, Lindelöf, Mata, McTominay, Pogba, Martial

Sevilla startelva: Sergio Rico – Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero (c) – N’Zonzi, Banega – Sarabia, Vazquez, Correa – Luis Muriel

Sevilla bänk: Soria, Arana, Geis, Pareja, Pizarro, Nolito, Ben Yedder

Domare: Danny Makkelie

Inför: United saknade fortsatt Rojo, Jones, Blind, Herrera och Zlatan (den senare dock påväg tillbaka). Pogba, som dragits med någon småskada, fick inleda på bänken. Från första mötet gjordes flera ändringar, då Lindelöf, Herrera, McTominay och Mata fick lämna plats för Bailly, Fellaini, Lingard och Rashford. Montella gjorde bara en ändring sen senast, då Kjaer tog plats i laget på skadade Navas bekostnad.

Första: Romelu Lukaku sparkade igång matchen hemma på Old Trafford. Samme Lukaku fick matchens första skottläge i 2a minuten då han väggade med Lingard och sen försökte sig på ett skott från strax utanför straffområdet, men han skickade bollen högt över. I 5e minuten kunde det blivit farligt igen, men Lukaku lyckades inte träffa Lingards inspel som istället blockerades av en försvarare. Strax därpå kom matchens första gula kort då Banega stod för en sen tackling mot Sanchez. I 9e minuten skickade Correa iväg en nick mot mål efter hörna, men bollen gick tätt över ribban. United inledde bäst, men Sevilla fick en hel del ytor att jobba med de också. I 14e minuten så gav Bailly bort ett läge med en lös och dålig passning centralt, men Sevillas avslutsförsök gick högt över utan att besvära De Gea. I 27e minuten tog sig Muriel fram och avlossade ett skott som gick utanför bortre stolpen. Tre minuter senare var Rashford supernära att frispela Lukaku med en boll över backlinjen, men Lenglet precis få en tå på bollen och få den att gå utanför. Efter 33 minuter spel fick De Gea återigen göra en räddning på ett lågt och löst skott. I 38e minuten fick Fellaini matchens hittills bästa läge då han väggade igenom med Sanchez och avlossade ett skott som Rico tvingades tippa till en resultatlös hörna. När domare Makkelie blåste av för pausvila så var det nog många som såg fram emot möjligheten till en kvarts tupplur. Första halvleken hade sett uselt skytte, uselt passningsspel och ett tempo ojämnare än börsen. Att ställningen var 0-0 var fullt logiskt. Lagen mäktade med hela 16 skott mellan sig, men endast varsitt gick på mål, varav Sevillas som gick på mål var Muriels strumprullare som inte hade hotat en treåring.

Andra: Till andra halvlek gjorde inget av lagen några byten, så Sevilla sparkade igång halvleken. I 48e minuten fick Correa nästan ett friläge efter att Young blivit överspelad och innermittfältarna+Valencia småjoggat hemåt, men han tog en touch för mycket och Bailly stod för en riktigt fin och viktig brytning. I 52a minuten fick Lingard iväg ett lågt skott som Rico räddade, varefter bollen hamnade ute hos Rashford som sköt ett inspel ut till inkast. I 60e minuten kom Uniteds första byte, då Fellaini fick lämna plats för Pogba. Båda lagen hade sina anfall, med olika problem. För United var det sistapassen, för Sevilla avsluten. I 67e minuten fick United ett farligt frisparksläge efter att Rashford blivit nerdragen. Han tog själv hand om den och skruvade den högt över bortre krysset. Minuten därpå fick Sevilla en vrålbillig frispark i liknande läge, men det inlägget flög harmlöst iväg och studsade ut till inspark utan att komma i närheten av någon spelare. Pogba försökte sig på ett långskott i 72a minuten men bollen gick någon meter utanför. Strax därpå kom Sevillas första byte då Ben Yedder ersatte Muriel. Ben Yedder behövde knappt en minut på sig att presentera sig: en passning nådde honom i utkanten av straffområdet, och där vände han bort Bailly och placerade in 0-1 mellan De Gea och närmaste stolpen. I 77e minuten gjorde Mourinho ett dubbelbyte: Lingard och Valencia (Smalling fick kaptensbindeln) plockades av för Martial och Mata. Inte ens en minut senare nickade Ben Yedder in sitt andra mål för dagen, då Young kapitulerade och De Gea inte kunde hålla bollen ute. 0-2, och Ben Yedder fick gult kort för överdrivet firande. I 82a minuten mötte Lukaku ett inspel av Mata, men han lyckades rikta bollen över. Två minuter senare fick ändå Lukaku in 1-2 då han rakade in en hörna på volley. United var däremot vidöppna bakåt och Ben Yedder fick chans på chans att skjuta på inlägg. Sevilla hade sen vad som såg ut som en hemåtpass som målvakten plockade upp, men domaren bedömde det tydligen som rensning och vägrade blåsa. Rashford kom nära att kvittera i 87e minuten, men hans nick gick tätt utanför. I 88e minuten kom Pizarro in för Vazquez innan Correa fick gult kort för en sen tackling på Bailly, varefter även Correa byttes ut, för Geis. Sarabia fick strax därpå gult kort för en fällning på Young. I 91a minuten fick Sevilla ett friläge att utöka på, men Ben Yedder tvekade för länge och lät De Gea rädda enkelt med foten. Rashford hann ocklså med att få gult kort då han sprang ner Mercado. När domare Makkelie blåste av för full tid så stod Sevilla som välförtjänta vinnare i en dålig match mellan två dåliga lag.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass.

De Gea: 2 – Såg inte jätteimponerande ut på något av målen. Gjorde en hyfsad räddning på Ben Yedders sena friläge. Kan bättre.

Valencia: 1 – Hade enorma problem med Correa. Hamnade ur position ofta. Och var i nivå med Smalling med bollen vid fötterna.

Bailly: 2 – Huvudlös kyckling i positionsspelet, men stod för ett par bra brytningar iallafall.

Smalling: 2 – Hade problem när skyddet från innermittfältet knappt fanns, och var urdålig med bollen vid fötterna.

Young: 1 – Såg lika dålig ut som kollegan på andra sidan.

Fellaini: 2 – Lyckades vinna lite dueller på mitten, men såg mest vilsen ut, och det var frustrerande oklart vad hans roll egentligen var.

Matic: 2 – Såg ut att ha bränt det mesta av sitt krut mot Pool, och var seg och håglös. Hade oerhörda problem att täcka på mitten när Fellaini uppenbarligen hade mer offensiva förhållningsorder också.

Lingard: 2 – Sprang mycket och hade ett par intelligenta passningar, men hade svårt att sätta någon riktig prägel och såg inte bekväm ut i den djupa centrala mittfältsroll han tycktes ha fått.

Rashford: 2 – Jobbade hårt, men han slog bort bollar i parti och minut och varje hörna och frispark försvann ut till de sälla jaktmarkerna. Något bättre till vänster än till höger.

Lukaku: 4 – Ensam i United om att komma undan med hedern i behåll. Låg bakom i princip allt i anfallsspelet och lyckades till slut peta in lagets enda mål.

Sanchez: 1 – Kom fel in i precis allting och lyckades skapa precis ingenting.

Pogba: 1 – Visade direkt upp suspekt positionsspel, bristande arbetsmoral och dålig vilja. Trött och oinspirerad insats.

Mata: n/a – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Martial: n/a – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Mourinho: 0 – Precis lika rätt som han prickade taktiken mot Pool, så missade han den här. Skickade ut en mittfältsbesättning som aldrig kunde kontrollera mitten, ett par ytterbackar som kapitulerade kanterna, hade ingen plan för att anfalla, och skickade dessutom ut ett lag som inte såg ut att han lyckats ladda om efter Pool-matchen. Fiasko.

Summering: United kraschade ut ur CL och man gjorde det på ett riktigt värdelöst sätt. En feg, oinspirerad och taktiskt handikappad samling individer lallade ut och visade mot Sevilla alla de attribut som krävs för att inte vinna en fotbollsmatch, anförda av en feg och oinspirerad manager som trots 0-0 borta tycktes tro att han kunde kryssa sig till avancemang. Patetiskt och pinsamt är bara förnamnet, och en av de bittraste förlusterna sen van Gaal lämnade skutan.

Av alla Uniteds spelare var det enbart Romelu Lukaku som faktiskt visade att han insåg vad matchen faktiskt betydde. Resten? Ytterbackarna kapitulerade kanterna, och båda visade dels hur de är omskolade wingers (kassa defensivt, särskilt positionsspelet) och hur det är svårt att förstå att de är omskolade wingers (totalt impotenta offensivt). Innermittfältet var taktiskt uppställt på ett sätt som gav Sevilla mitten på walk-over: Fellaini och Lingard såg förvirrade ut, och Matic såg dåsig ut. Rashford sprang, men hade noll slutprodukt, och Sanchez sprang lite och hade lika lite slutprodukt han. Mittbackarna hade stora problem, särskilt som de tvingades ha en del boll då det ofta inte fanns några passningsvägar, och resten av tiden slog de långbollar som försvann i ett svart hål. De Gea var dessutom inte något monster, och då gick det som det gick.

United kan bara beklaga att Montella till slut gav upp, tog sitt förnuft till fånga och plockade av den klappusle Muriel för Ben Yedder. Tre minuter var allt han behövde för att avgöra dubbelmötet. Sevila förtjänade hur som helst avancemanget, om inte annat än för att United så tydligt kapitulerade såväl initiativ som vilja.

I och med förlusten är Uniteds CL-säsong slut, och nu har man bara FA-cupen, i vilken man om fyra dagar tar emot Brighton hemma, och andraplatsen i ligan att spela om.

Liverpool-matchen visade de styrkor Mourinho har som manager. Den här matchen blottade alla de svagheter han har som manager. Tänker han lära sig något av det?

38 Kommentarer

 1. Kjellb

  13 mars, 2018 at 23:55

  Tycker Bailey o lukkaku var bäst i United, Morinho ställer ut en 11a med ändringar man kunde fundera över innan match start. Oavsett förutom mittfälts valet så ska United vinna denna match. Men killarna har alldeles för hårt defensiva instruktioner . Såg bara en spelare i taget som pressade sevilla i deras halv plan .. upp med hela laget det är så united spelar som bäst.Morinho kan inte lita något på det offensiva spelet konstigt . när United får tyglarna friare framåt så är det ett helt annat lag. Första felet var ändå att gå för 0-0 borta…

 2. Youssef

  13 mars, 2018 at 23:58

  Vill inte gå in så mycket på spelarbetyg efter en sån här match. Känslan är dock inte att spelarna inte förstod matchens betydelse, tycker nästan samtliga visade en bra inställning. Mourinho står istället för en total taktisk miss som många spelarinsatser ikväll får ursäktas utav.

  Pogba är dock en spelare vars insats man inte kan blunda för. Han som ska få saker att hända kommer in i matchen, drar ner på tempot, hinner slå fler felpassningar än någon annan på plan och verkade inte förstå att United inte fick släppa in ett mål. Hans agerande vid 0-1 målet var pinsamt och en fis i ansiktet på alla andra 10-11 spelare som sliter bakåt och tar sitt defensiva ansvar. Det får räcka med hans bristande koncentration och skådespeleri.

 3. Fricken89

  14 mars, 2018 at 00:04

  Som jag skrev i en annan artikel, så anser jag att taktiken vi hade i förra mötet mot Sevilla, stred detta bittra uttåg till verket.
  Bortamålen är sjukt viktiga att göra i CL-slutspel, det borde ju även Mou fatta? De värsta farhågorna blev verklighet som jag oroade mig för ända sedan slutsignalen i förra mötet.
  Och det hjälpte ju inte heller att vi idag var totalt uddlösa att sätta våra chanser i ett utgångsläge där vi verkligen MÅSTE göra mål dessutom!
  Nej, det här måste bli en läxa till nästa säsong…

  • Fricken89

   14 mars, 2018 at 00:38

   Jag står, trots allt, fast vid Mou’s sida och tror på honom. Då när vi har spelat bra, så har det varit väldigt bra. Dock så har märkliga beslut från honom tagits (som taktiken jag nämnde ovan t.ex), men beslutstaganden som inte faller den enskilde i smaken kommer det att bli någongång då och då, oavsett vem som tränar/hade tränat United.

   Ett problem som vi har, är att vi inte har någon/fått ihop någon fastställd/stark ordinarie elva att ställa ut, som presterar i världsklass nästintill VARJE match.
   Vi har inte haft någon elva som fått kontinuitet av att fortsätta prestera (när/om någon elva gjort en bra genomförd match tidigare).
   Mou måste få till en stark förstahands elva och sedan följa alfabetet och göra det bästa av situationen vid skadebekymmer och avstängningar. Och det måste bli tydligare direktiv till vad de offensiva spelarna ska göra när de pressar tillbaka motståndarna. Vi har tillräcklig kvalite i truppen, spelarna måste bara få tillåtelse att utnyttja sina färdigheter. Defensiven är inte heller klockren, trots att det är den som har fungerat bäst denna säsongen. Så det är fortfarande en hel del saker att jobba på att bli bättre på inför nästa säsong.

   Ni som vill sparka Mou, får gärna uppge någon ersättare som skulle göra det bättre.
   Ancelotti, lär iaf ansluta till PSG igen, eller kanske Milan, för att ta upp dem till sina fornstora dagar igen.

   • bula

    14 mars, 2018 at 04:18

    Han kom till United för att förstöra oss eftersom han älskar Chelski innerst inne och det vet du.

    Gutta från Farmen tar över.

    • Fricken89

     14 mars, 2018 at 10:40

     Jasså? Varför ville han vinna Ligacupen och Europa League med United förra säsongen då, om han nu vill förstöra oss??

   • Mofasa_swe

    14 mars, 2018 at 11:46

    Vi behöver ju inte en ”1a” elva, vi har folk att rotera på.. det jag tycker Mou gör fel är att rotera för lite.. en spelare spelar för lite och vissa spelare spelar varje match!! Varje match!! Som det står ovan att matic va slö.. kanske skulle haft tex herrera… eller någon.. för roterar man så är spelarna speldugliga och det är inte nytt tex i fall blind ska spela en match nu så kan jag inte ens komma ihåg när han spela senast, dvs ej match tränad!..( och ja blind är ett dåligt exempel men ni förstår vad jag menar)
    Sen saknas anfallsspel vi har materialet men inte taktiken.. ibland har man sett lukaku och sanzches pressa högt .. men ingen annan än dem två förstår vad man utd är .. ett anfallande och farligt lag .. ingen buss! Mou i all ära men han måste lära sig!! Anfall är de bästa försvar.. .
    Har ingen ersättare för mou i tanken men jag är villig att ge honom en säsong till om han lär sig.. annars vill jag ha bort honom innan jul! Kanske någon ex spelare?
    Visst vi ligger 2a i ligan men hade hellre varit 4a och spelat rolig fotboll! Som förr SAF!

    • Fricken89

     14 mars, 2018 at 18:23

     Ja, rotation behövs alltid. Det säger jag inte emot. Men vi behöver också veta/ha klart för oss vilken elva som fungerar bäst och vilka spelare som kompletterar varandra bäst. Och därefter kunna se ut en plan A, B osv i alfabetet. Det har t.ex City, Liverpool och Spurs, de vet sin bästa elva – och de vet hur de ska spela sina bänkspelare, när något förstahandsval skadar sig, därmed så kan de nästintill fortsätta att ånga på utan att nått märks.
     Så kan inte vi göra idag, för vi har olika spelare i elvan typ varje match och ingen elva har fått kontinuitet + att det inte finns någon offensiv spelidé när vi ska pressa på för mål.
     Som sagt vi har mkt att jobba på ännu.
     SAF kunde sätta ut en elva kors och tvärs och få ut det bästa möjliga ändå. Men den tiden är förbi.

     • Fricken89

      14 mars, 2018 at 18:38

      Bara Lukaku typ, som fått spela varje match, annars är det alltid någon ny spelare i elvan varje match. Nu har han (Lukaku) visserligen vaknat någorlunda till formen, fast rotation är ändå viktigt.

      Skulle vilja se detta någon match, för att se om det blir effektivt:
      Rashford som striker, Martial till vänster, Sanchez och Pogba (när han når sin toppnivå) bakom Rashford, Mata till höger, Matic på defensivt mittfält, Shaw, Smalling, Bailly och Valencia i backlinjen och De Gea mellan stolparna.

      Eller 4-3-3: Rashford som striker, Martial och Mata/Sanchez på kanterna, Pogba, Matic och Herrera i mittfältet, Shaw, Smalling, Bailly och Valencia i backlinjen och De Gea mellan stolparna.

     • Mofasa_swe

      15 mars, 2018 at 16:07

      Jo håller med men vi har spelare på fasta positioner.. de tycker jag mou ska va tydlig med vart han vill att vissa spelare ska spela och tex rotera på de positionerna.. alla måste kunna spela med alla..såg Barca vs celski.. Barcas press bara genom att flytta upp laget… press hade gjort att alla lika matcher hade varit vinster.. för tex kolla alla matcher, i slutet då kommer pressen och då har vi typ alla motståndare… börja matcherna så och parkera bussen i 80min om det behövs.. sen det viktigaste rotera

  • Spaddeward

   14 mars, 2018 at 13:05

   Vi får drömlottningen i åttondelen, brunkar oss till 0-0 borta, och försöker försvara oss till 1-0 hemma med långbollar. Totalt oförsvarbart och oförståeligt.

   Beslutet att spela Rashford till höger är nästan i klass med när Jones slog hörnor under LvG. Killen gär två mål på Liverpool från vänsterkanten men får ändå spela till höger två dagar senare.

   Lukaku är godkänd igår, alla andra (särskilt Sanchez) är totalt underkända. Men det är kanske inte så konstigt att Sanchez misslyckas när taktiken går ut på att försvara mot ett relativt dåligt lag på hemmaplan. Låter det bekant? (Host, Mkhitaryan, host)

 4. runar

  14 mars, 2018 at 00:05

  Man orkar ju inte bli förbannad på eländet längre…
  som grädde på braxen så lär väl Shitty bli klara mästare efter vinst i derbymatchen dvs fiaskot är fullbordat
  obs är ingen medgångssupporter utan har hållit på Utd sedan 10 års ålder (51 idag) så det kommer oftast lite sol efter regnet….frågan är väl tyvärr hur mycket det hinner regna

 5. Puppym

  14 mars, 2018 at 00:21

  Detta är anledningen till att Mourinho inte ska vara vår tränare. Det handlar inte så mycket om att vi åker ut utan sättet vi åker ut på och hur vi genomför matchen. Hemmaplan i cl slutspel och den här prestationen inför 76000+. Vilken besvikelse. Hoppas han får kicken.

  • bula

   14 mars, 2018 at 04:17

   76000 tysta muppar förutom de fantasiska zigenarna från Sevilla som dansade tango över hela OT och sjöng och stod i.
   Tack Pogba för att du dödade klubben.

 6. Andy

  14 mars, 2018 at 00:28

  För mig kom inte förlusten som en överraskning. Har väntat på den här smällen.
  Att United med en så bra spelartrupp inte kan prestera offensiv fotboll. Ett
  United som åtminstone på hemmaplan skall dominera motståndarna, spela offensiv
  fotboll, ej destruktivt, parkera bussen. Typisk Mourinhofotboll, finns inget
  offensivt tänkande. Hans fotbollsfilosofi räcker inte till i dagens moderna fotboll. Han tar död på våra kreativa spelare. Ta Sanchez, en offensiv spelare, som i Mourinhos regi framstår som en medelmåttig spelare i Allsvenskan. Gäller inte bara denna match.

  • Spaddeward

   14 mars, 2018 at 16:34

   Håller helt med. Nyanserat och välskrivet, inte massa trams. Snyggt Andy!

  • Youssef

   14 mars, 2018 at 18:56

   Håller med, men är inte frågan om att man inte ”kan” prestera offensiv fotboll. Tveklöst så har United en tillräckligt bra trupp att kunna spela både fin och effektiv anfallsfotboll. Frågan är snarare huruvida man vill spela en offensiv fotboll under Mourinho..

   • Spaddeward

    15 mars, 2018 at 08:13

    Youssef: man vill inte spela offensivt, det är problemet. Eller rättare sagt, han på bänken vill inte.

 7. Fille

  14 mars, 2018 at 01:02

  Helt ärligt så tycker jag lukaku var delvis ansvarig för denna förlust. Visst spelade han bra som allt annat utom anfallare. Hans roll som anfallare verkar många har glömt då det faktiskt till 80 % är hans jobb att göra mål. Tycker att han jobbar för laget riktigt bra men han missar sin egen roll på köpet.

  • Youssef

   14 mars, 2018 at 19:01

   Har varit inne på det tidigare. Han är en slitvarg, Lukaku, men för mig så kommer han aldrig vara en United-anfallare. Vi lär med all sannolikhet aldrig se Lukaku vinna en match åt United på egen hand. Eller stå för ett riktigt snyggt mål. Han är inte en spelare som får fansen upp ur sätena. Igår såg vi flera lägen som tidigare United-anfallare med väldigt stor sannolikhet hade gjort 1-2 mål på. Väggspelet med Lingard tidigt i matchen är ett läge som bara skall sitta.

   Fotboll går dock inte ut på att göra snygga mål och konstnummer.

 8. Ruben

  14 mars, 2018 at 01:12

  ”This is not the end of the world” ”This is nothing new for the club” Huh huh, vilken jävla förlorare Mou låter som.

  • Ruben

   14 mars, 2018 at 01:19

   När man lyssnade på Mous intervju så tappade man ju hoppet. Nej, hitta eller köp ut en ersättare, vem vet jag inte men det här håller inte.

   • CarlSerung

    14 mars, 2018 at 02:57

    Ancelotti.

    • Ruben

     14 mars, 2018 at 07:36

     Är inte Ancelotti en lite för trött man? Kanske Diego Simeone?

     • CarlSerung

      14 mars, 2018 at 11:19

      Hans senaste 3 klubbar, Bayern, Real & PSG. Duger han åt dom klubbarna duger han åt United. Sen är Ancelotti en relativt mild tränare som kan vara bra att plocka in efter att man haft Mourinho med sina mörka krafter.

 9. CarlSerung

  14 mars, 2018 at 03:33

  Jag är besviken men inte förvånad över resultatet. Det jag inte kan förstå är varför Mourinho inte vill föra matcherna med boll ???! Dominera matcherna med bollinnehav, snabbt passningspel med 1-2 touch, kombinationsspel, komma med fart in i motståndarnas straffområde, komma till fler avslut, centrera laget vid bolltapp, pressa högre upp i banan för att vara närmare mål vid erövring av boll.

  Visst spelarnas insats var bedrövlig idag, helt utan attityd och passion.

  Så tråkigt, så destruktivt, så dåligt.

  • CarlSerung

   14 mars, 2018 at 03:36

   På hemmaplan !!!! Pinsamt

  • Spaddeward

   14 mars, 2018 at 16:36

   Håller med här också, liksom Andys inlägg ovan. Kunde inte skrivit det bättre själv.

 10. bula

  14 mars, 2018 at 04:15

  LOL

  Rashford till höger där han aldrig presterar när han gjorde två mål mot Liverpool på vänster sida, den kommer det ta lång tid att fatta.
  Rashford hade avgjort matchen i första minuten om han istället för Lukaku hade utmanat dansken Kjaer.
  Mourinho måste bort fortare än kvickt nu och det kommer ske i Maj.

 11. Oljefors

  14 mars, 2018 at 04:38

  Så sjukt jävla pinsam insats..!! Man ska fan begära mycket mer av United, spelare som pogba, Alexis som säkert tjänar som vad hela Sevillas startelva gör också kan dem inte prestera bättre.. tala om att inte vara värd sina pengar! Sevilla med helt random spelare också, mot United som har flest fans i hela världen och är bland de rikaste och största idrottsklubbarna i världen, fy fan va pinsamt säger jag bara..!

 12. Roy

  14 mars, 2018 at 05:49

  Vilket skit…. hur många chanser ska portugisen få…..? 3-4 nyförvärv till för 2-3 miljarder sen ut och parkera…… spelar riktig tråkig, sur långsam ,sidled, parkera buss ,backa hemåt fotboll ,tar nästan emot att sätta sig framför tvn,så ska det väl inte va?

 13. Sauron

  14 mars, 2018 at 06:09

  Har Alexis gjort någon bra match denna säsong? För Arsenal? Inte för oss iallafall. Det är väl typiskt dagens United att stirra sig blinda på stora namn. Köp vad vi behöver istället. Skulle inte förvåna mig om Rashford och Martial försvinner och vi släpar hem Bale och Cavani. Allt för att vara stora på Twitter. Tröttnar De Gea så är vi en klubb som får kämpa för att nå Europa League , iallafall med nuvarande taktik och coach.

 14. Alex express

  14 mars, 2018 at 07:30

  En katastrofal insats !
  Mourinho har stor del i förlusten då taktiken var undermålig , va tanken att försöka vinna på straffar eller vad !!
  När man sen läser Mous kommentarer efter matchen så kan man ju inte bli annat än förbannad, han har definitivt tappat mitt förtroende.

 15. Richard

  14 mars, 2018 at 07:39

  Chansning att starta med fellaini .
  Fel att alltid spela med 4 offensiva spelare,när vi inte är offensiva som lag.
  Bättre att spela med 3 mittfältare.
  Vi förlorar ju alltid kampen på mitten när vi är 1 man mindre.
  Jättedumt att byta kant på rash.

 16. Mogge

  14 mars, 2018 at 08:28

  Är så besviken på detta spelet. Jag får väl hoppas att Mourinho lär sig något av det.

 17. Peppis

  14 mars, 2018 at 09:53

  I första tycker jag vi kommer upp i anfall ett antal gånger ändå men det hjälper ju inte när spelare som Alexis m fl tappar bollen VARJE GÅNG. Svårt att göra mål då.

  Sevilla hade ganska bra press vilket gjorde det svårt för oss. Tänk om vi kunde göra lite mer av i stället för att gå hem och vänta.

  Obegripligt för mig varför man gör en så helt ny uppställning inför en sån här match. Vi måste ha nån slags kontinuitet.

 18. GGMU

  14 mars, 2018 at 12:15

  Mourinho gör inte mycket rätt. Fellaini skulle inte ha startat… Sen att Sanchez fortsätter starta och att hela 11:an varje gång kretsar runt honom är ett STORT skämt. Killen har varit sämre än en korpenspelare och allt han gör är att tappa boll o se frustrerad ut. UT MED SKITEN, bänka honom. Rashford till höger o Lingard överallt tack vare Sanchez. Vi har massa storta namn i truppen som inte alls presterar… Matic, Mata, Sanchez, Lukaku. Alla tidigare ” en av premier leagues bästa spelare ” som idag ser ut som medelmåttor. Vet inte om det är Mourinho effekten eller anledning till att alla dessa spelare såldes till UTD för drömpriser. Hursom… så mycket måste ändras. Vi ser ut som ett skämt på plan. Lukaku måste göra fler mål, skiter i hur mycket han kämpar, ser till att han hellre inte kämpar alls som Berbatov o bara petar in mål istället. Rashford/Martial måste hålla sig till vänster, Sanchez måste bänkas o anpassa sig och POGBA situationen som just nu är helt skadlig måste lösas… Man ser ju att han bara promenerar på plan när han kommer in utan någon som helst lust att spela. Mourinho måste rycka upp sig och se över sin taktik eller dra åt helvete

 19. Lake

  14 mars, 2018 at 12:23

  Ja, var ska man börja? Rash till höger är ett kardinalfel av Mou. Fellaini är ingen startspelare, bättre som inhoppare som kan nickskarva eller skalla bort inlägg beroende på matchresultatet. Young är ingen ytterback och Shaw måste nu få chansen i en räcka matcher. Pogbas inhopp, en loj katastrof och Sanchez…..finns inte ord. Dessutom är det farligt att gå för 0-0 borta och ren idioti att göra detsamma på hemmaplan, vilket verkade vara Mous plan. United har i grunden spelare som kan dominera Sevilla men Mous fegtaktik gör matchertna onödigt jämna. Vilket fiasko, vilken besvikelse.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/7 13.30
Manchester United - Inter
Tour 2019
Visas på MUTV, Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Longstaff om UnitedryktenaHaha: Förmodligen mer än dig - som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat…Jul 20, 11:51
 • Kommentar från: United4ever Longstaff om UnitedryktenaYes! Mer brittiska spelare och unga! Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom…Jul 20, 09:46
 • Kommentar från: Scholes Sky Italia: Bud på SMSHåller med dig men klubben måste då hitta de nya strukturerna och det har man inte gjort.Jul 20, 08:43
 • Kommentar från: martin Longstaff om UnitedryktenaHaha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt…Jul 20, 04:35
 • Kommentar från: Jensen Sky Italia: Bud på SMSScholes, Man kan inte leva i det förgångna hur länge som helst. Det finns ju inget som säger…Jul 19, 23:07

FLER Nyheter