Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

”Dessa tre spelare lider av Alexis ankomst”

Charlie Nicholas på Sky Sports anser att hela Manchester Uniteds anfall plus Paul Pogba förvirrats av Alexis Sanchez ankomst i laget…

Alexis har varit given i startelvorna sedan han kom från Arsenal i januari, men han har inte fått den där flygande starten och ungefär samtidigt som han anlände så dippade Pogba och även Martial lite i form. Tillfällighet eller samband? Sky Sports-experten Charlie Nicholas anser att chilenaren skapat förvirring i laget.

”Även om Paul Pogba var fit så tror jag inte han hade tagit plats i United-laget eftersom han lidit av förvirringen som Alexis Sanchez ankomst skapat i laget. Även Anthony Martial har blivit lidande av det, men det är deras yngsta talang – Marcus Rashford, som har lidit mest. Han kom in i en stormatch och gjorde jobbet (mot Liverpool) men jag hade inte blivit förvånad om han var tillbaka på bänken. Jag vet inte om han kommer att spela (mot Sevilla). Jag vet inte om Sanchez förtjänar att vara i elvan, men om han är det så borde det definitivt inte vara på bekostnad av Rashford.”

 

Källa: Sky Sports

Kolla in Unitedsveriges Trippel till United v Sevilla HÄR.

2 Kommentarer

  1. Thomas

    13 mars, 2018 at 23:23

    Sanchez = Usel usel usel och usel

  2. Matte

    13 mars, 2018 at 23:33

    Pogba liten formsvacka ? Han är ju faktiskt jätte kass !

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter