Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Carrick: Så vill jag bli ihågkommen

Michael Carrick pratar om arvet och hur han vill bli ihågkommen som fotbollsspelare efter pensionen…

Michael Carrick bekräftade under gårdagens presskonferens att han pensionerar sig efter säsongen och att han med stor sannolikt tar plats i Mourinhos stab som coach. Carrick har haft en lång och framgångsrik karriär med spel i West Ham, Tottenham och Manchester United och han pratade i går om hur han vill bli ihågkommen efter att han lagt skorna på hyllan.

”Mellan nu och säsongens slut vill jag hålla mig fit. Man vet aldrig när man kommer behövas och förhoppningsvis får jag en del speltid. Jag tycker fortfarande det är kul att träna och vara där ute med grabbarna. Jag försöker hjälpa till mycket mer än tidigare. Jag försöker hjälpa spelare som Scott att hitta rätt. Jag skulle vilja bli ihågkommen som någon som försökte göra saker på rätt sätt, någon som var en lagspelare. Jag har gjort mitt bästa under åren så jag har inget jag ångrar.” 

Gällande sin naturliga efterträdare Scott McTominay, säger Carrick.

”Vi fortsätter att producera dem (talanger) vilket är fantastiskt i dagens klimat när det finns så mycket pengar. Managern ska ha cred eftersom han spelat honom i några enorma matcher. Det är härligt att se grabben och se vad han kan göra. Scotty har gjort väldigt bra ifrån sig. Hans resa liknar den Marcus gjort – han fick chansen och han tog den och har varit i truppen sedan dess. Han lyssnar, han lär och det ger honom en stor chans. Han har långt kvar men jag försöker hjälpa honom så mycket jag kan. Men cred till honom för han har gjort det väldigt bra hittills.”

 

Källa: MEN

Kolla in Unitedsveriges Trippel till United v Sevilla HÄR.

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter