Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: Mata limmar ihop allt

Gary Neville berömmer Juan Mata för dennes insatser i den gångna veckans matcher…

Juan Mata har gjort två fina insatser mot Crystal Palace och mot Liverpool och Gary Neville anser att spanjoren har förmågan att limma ihop anfallet.

”I de två senaste matcherna har de börjat se ut som ett lag och Juan Mata har blivit mer viktig i att koppla ihop laget. Det ser ut som att Rashford, Martial och Lukaku saknar det där limmet som knyter ihop allt. Mata ser ut att ha blivit en väldigt viktig spelare. Carrick och Pogba har lite den förmågan att länka försvar och anfall men Mata har verkligen lugnet att hålla i bollen och låta spelarna ta sina löpningar så de kan ta sig upp i planen och utmana en mot en. De måste komma en mot en. Ni såg Rashford mot Liverpool, Sanchez, Lukaku. Få dem i en-mot-en-situationen kring straffområdet – där de de nog så bra man kan bli.”

”Men för att få bollen in i sådana situationer så många gånger som möjligt så behöver man någon med kvalité, man behöver någon som får bollen dit och Mata gjorde det väldigt bra i måndags (mot Palace). Jag tycker han förändrade matchen. Mata spelade lika stor roll i dag Liverpool.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter