Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Matas måndagsblogg

Juan Mata måndagsbloggar i vanlig ordning och i dag handlar det om den gångna veckas stora segrar och de kommande matcherna…

Så här skriver Mata denna måndag.

”Den här gången skriver jag till er med ett leende på läpparna som ett resultat av de två segrarna och den goda atmosfären inom laget. Båda dessa segrar var väldigt olika men väldigt värdefulla och de får oss att känna oss optimistiska inför vad som komma skall – vilket är intensivt och spännande. När vi slog Crystal Palace efter underläge 0-2 var för mig en av säsongens bästa ögonblick – laget visade ambition, karaktär och personlighet. Den typen av seger är alltid en boost för moralen och var definitivt till hjälp i den andra matchen. I matchen mot Liverpool, den match som är så speciell.”

”Matchen i lördags på Old Trafford var annorlunda, en enorm match, en av de där matcherna man drömde om som barn. Vi är så lyckligt lottade som får uppleva det nu! Vi kände stort stöd från vår publik och vi lyckades få de tre poängen tack vare två fantastiska avslut från Marcus.”

”Och efter en vecka med två stora matcher, vad kan vi säga om nästa match. Först mot Sevilla på tisdag, då vi också behöver stödet från Old Trafford för att få segern och ta oss vidare till nästa omgång. Det är viktigt för klubben och för alla att vi tar oss vidare i Champions League och att känna att vi är där uppe bland de bästa lagen. Fyra dagar senare ställs vi mot Brighton, återigen på hemmaplan men den här gången är målet att nå semifinalen i FA Cupen. Trots deras förlust senast så har de en del segrar i februari och de är i en bra position att hålla sig kvar i Premier League, så jag är säker på att de kommer slåss hårt för att ta sig till nästa omgång.”

 

Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter