Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Kan få chansen mot Huddersfield

Jose Mourinho säger att några av de mest spännande unga akademispelarna snart kan få chansen i förstalaget…

Nicky Butt har många spännande spelare på gång där nere i akademin och två av de mest intressanta talangerna är Angel Gomes (17) och Tahith Chong (18). Den förstnämnde har hittills fått två korta inhopp i förstalaget – i förra säsongens sista match och mot Yeovil i FA Cupen för några veckor sedan, då han kom in och gjorde några Messi-light-saker i slutminuterna. Holländaren Tahith Chong har däremot inte fått någon speltid i A-laget än så länge. Mourinho fick under sin presskonferens frågan om när spelare som Gomes och Chong kommer lyftas upp och få chanser i förstalaget.

”Det beror på vad du menar med att de lyfts upp. Om du med det menar att de regelbundet tränar med oss så har de gjort det länge. Scott McTominay kom inte hit från månen. Innan han kom in i förstalaget så tränade han med oss många gånger förra säsongen. Han följde med oss på försäsongen och Andreas Pereira lämnade (på lån), så vi bestämde oss – vi kommer inte värva en annan spelare, men vi har Scott McTominay som är redo att ta klivet upp.”

”Kanske att en av de unga grabbarna är på bänken (mot Huddersfield). Anledningen till att jag inte vill ha en för stor trupp är exakt det här. Tex så har vi i veckan varit utan några spelare pga av mindre skador och andra småsaker. Då har alla dessa grabbar tränat med oss. Inte i dag (fredag) eftersom de (U23) spelar i dag, men både i går och i förrgår så tränade de med oss.”

 

Källa: Manutd.com

Kolla in Unitedsveriges Trippel till kvällens match mot Huddersfield HÄR.

 

1 Kommentar

  1. Emil

    17 februari, 2018 at 12:53

    Väldigt goda nyheter!! Så himla spännande att se dom här grabbarnas resa i United!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter