Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rykten: Raiola vill ta Icardi till United

Enligt rykten från Italien så vill Mino Raiola ta Mauro Icardi till Premier League och Manchester United…

Icardi har under senare veckor länkats med bl.a Manchester United och Real Madrid. Argentinaren har kontrakt med Inter till 2021 och sägs nu sitta i förhandlingar med Inter om en förlängning – en förhandling som sköts av hans fru och agent Wanda Nara. Enligt en rapport i Corriere dello Sport så har Mino Raiola gett sig in i leken för att försöka positionera sig som något av en ”broker” för att ta spelaren till Premier League i hopp om att United ska vara intresserade av att betala en transfersumma på omkring £100 miljoner. Icardi har från och med juli en utköpsklausul på ca £90 miljoner i sitt nuvarande kontrakt. En summa som antagligen kommer att stiga om han skriver på nytt.

Enligt rapporten så ska Raiola först ha hört sig för om Icardi var intresserad av att byta representation, men ska då ha fått svaret nej. Enligt tidningen kan han dock komma att ha en roll att spela i en transfer från Inter.

Raiola har på senare år tagit flera spelare till United. Zlatan, Pogba, Mkhitaryan och Lukaku.

 

Källa: Mirror

1 Kommentar

  1. Zzz

    14 februari, 2018 at 21:55

    Totalt meningslöst. Kan köpa Messi, Ronaldo, Neymar osv. Men så länge Mou parkerar bussen är dem Inga speciella spelare som gör skillnad..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter