Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rojo: Jag är 100% redo

Marcos Rojo säger att han nu känner sig helt redo att slå sig in i laget igen och styra upp defensiven…

Rojo har tyvärr inte hittat tillbaka till formen han hade förra året innan sin allvarliga knäskada, sedan han kom tillbaka. Men han känner sig frisk, kry och 100% redo att hjälpa laget säger han själv.

”Jag känner mig 100% och jag är nöjd med mina framträdanden. De har varit på en hög nivå och jag är även nöjd med in fysiska nivå. Det handlar om att få speltid att få fortsätta att spela. Det var väldigt kul att komma tillbaka efter en lång skada och jag hade mycket hårt jobb att göra. Det fanns svåra stunder under den perioden då jag var borta i sex, sju månader, så det var en otroligt skön känsla att vara tillbaka på planen.”

Hur borde mittbacksparet se ut på lördag mot Huddersfield, tycker ni?

 

Källa. Mirror

 

 

1 Kommentar

  1. Martin B

    14 februari, 2018 at 16:45

    Jones och Rojo på lördag. Det har inte fungerat så bra med Jones och Smalling de senaste matcherna och då kan det vara aktuellt att ge Rojo chansen.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Martin Mourinho om Ronaldo till JuveFörstår absolut hur Ronaldo tänker. Zidane lämnar real, många spelare tveksamma på fortsättning. Man har vunnit champions league 3 ggr…Jul 17, 23:39
  • Kommentar från: Devo Rykten: United i samtal med LazioBästa jag läst idag haha.Jul 17, 22:15
  • Kommentar från: GGMU Officiellt: Nya hemmaställetHej unitedsverige, jag gillar att gå in här bara för att såga mitt favoritlag. (97% av alla användare här)…Jul 17, 19:16
  • Kommentar från: Viktor Sky: Därför är inte Alexis med i USAVi är dock inte ensamma om att sakna spelare på försäsongen...Jul 17, 18:01
  • Kommentar från: Danne10 Officiellt: Nya hemmaställetTycker det är gräsligt fula med ränderna från midjan och neråt. Däremot så är addidas ränder snyggare i…Jul 17, 17:59

FLER Nyheter