Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

”Mourinho ber om ett krig”

Danny Higginbotham och Jamie Redknapp diskuterar Paul Pogba i Sky Sports The Debate…

Mycket har har de senaste veckorna handlat om Paul Pogbas roll i Manchester United. Fransmannen är i sina bästa stunder och då han används rätt en av världens bästa spelare, men under senare veckor har formen inte alls varit bra i United. Mourinho bytte ut honom i matchen mot Tottenham, bänkade honom mot Huddersfield och bytte ut honom igen mot Newcastle.

Pogba bildar oftast tvåmannamittfält med Matic och det tycks inte fungera något vidare – så många fans och initierade personer har haft starka åsikter om hur Pogba ska spelas för att få glänsa – och konsensus är frihet högre upp i banan.

Jamie Redknapp och Danny Higginbotham diskuterade saken i Sky Sports The Debate.

”Jag kan inte förstå att situationen kommit hit så snabbt, för när han blev utvisad mot Arsenal så rullade alla ut statistiken som visade att Manchester United inte kan spela utan honom” säger Redknapp. ”Alla sa att han var oersättlig men nu säger alla att han är värdelös igen. När saker är bra så är han den bästa spelaren i världen och nu – pga av sin prislapp – så blir han slaktad. Alla förväntar sig att han ska vara den där stora självsäkra spelaren men jag tror att han i grund och botten behöver känna sig älskad.” 

”Att ta av honom mot Tottenham är inte så man får ut det bästa av honom. Man kunde se mot Newcastle att hans självförtroende var lågt. Jag säger inte att man måste dalta med honom men jag ser inte en situation där Pep Guardiola skulle göra så. Om han hade spelat i Man City så hade han varit en av de som presterat bäst där. Jag tycker bara inte att Jose Mourinho får ut det bästa av honom. Pep är den typen av manager som skulle få igång honom, men det känns nästan som att Mourinho utmanar honom. Det är inte en liten grabb han har att göra med här, det är en av de största tillgångarna i världsfotbollen.”

”Mourinho ber om ett krig nu med nuvarande spelare. Med tanke på Pogbas makt i omklädningsrummet så måste Mourinho vara väldigt försiktig. Jag ser inte fördelen med att göra en av sina stora stjärnor upprörd. Jag tycker Mourinho har ett stort ansvar med honom.”

Den gamle Unitedbacken Danny Higginbotham tycker även han att Pogba ska lämna det sittande mittfältet.

”Pogba är ombedd att göra två roller och det tror jag inte går såtillvida att man inte har Kante och Hazard i en och samma spelare – att man skapar en spelare som skulle kosta £500 miljoner och det existerar inte nu. Skulle man spela Hazard som center eller skulle man spela honom djupare? Det går inte att jämföra de två. Jag säger inte att han inte kan prestera i en annan position, eftersom han är en världsklasspelare men man ska spela sina bästa spelare på deras bästa positioner.”

Källa: Sky Sports

 

5 Kommentarer

 1. heheheh

  14 februari, 2018 at 16:05

  Håller med, bara mou som är för idiot för att förstå det, eller för bitter för att ge med sig och inse att han har haft fel hela J*VLA tiden!! Mou ut, vore den bästa ”värvningen” i sommar. Håller på att förstöra Uniteds DNA helt.

  • Richard

   14 februari, 2018 at 23:54

   Pogba borde klara av att ha samma typ av roll som Paul Scholes hade,tills vidare

 2. Peppis

  14 februari, 2018 at 20:27

  Mou har fortfarande chansen att släppa det här och gå vidare. Snälla låt det inte bli prestige utan gör förändringen som krävs, ge Pogba tillbaka självförtroendet och låt oss börja vinna matcher igen.

 3. Mogge

  14 februari, 2018 at 22:08

  Jag är med kritisk till hur Mourinho ibland spelar rent taktiskt. Men han har ju en attraktionskraft när han får in spelare.

 4. Pacman

  15 februari, 2018 at 08:58

  Osannolikt att man kommer kicka Mou med tanke på att han nyss fått ett förlängt kontrakt..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Mourinho om Ronaldo till JuveFörstår absolut hur Ronaldo tänker. Zidane lämnar real, många spelare tveksamma på fortsättning. Man har vunnit champions league 3 ggr…Jul 17, 23:39
 • Kommentar från: Devo Rykten: United i samtal med LazioBästa jag läst idag haha.Jul 17, 22:15
 • Kommentar från: GGMU Officiellt: Nya hemmaställetHej unitedsverige, jag gillar att gå in här bara för att såga mitt favoritlag. (97% av alla användare här)…Jul 17, 19:16
 • Kommentar från: Viktor Sky: Därför är inte Alexis med i USAVi är dock inte ensamma om att sakna spelare på försäsongen...Jul 17, 18:01
 • Kommentar från: Danne10 Officiellt: Nya hemmaställetTycker det är gräsligt fula med ränderna från midjan och neråt. Däremot så är addidas ränder snyggare i…Jul 17, 17:59

FLER Nyheter