Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Tidningarna: Tre mittbacksalternativ

Enligt tidningarna så har Manchester United ögonen på tre olika mittbackar inför sommarens transferfönster…

Mittback, ytterback och centralt mittfält tros bli de primära positionerna att stärka upp under sommarfönstret och sedan helgens förlust har det pratats mycket om just mittbacken. Det ryktas om att Smalling, Jones och Blind alla kan komma att säljas under sommaren och United förväntas stärka upp med ny spelare på positionen.

Mirror skriver att Mourinho nu har sett både City och Liverpool investera stora pengar i Laporte respektive Van Dijk och att han nu själv vill investera tungt i mittförsvaret i sommar. Rapporten nämner Leicster mittback Harry Maguire och det kanske mer spännande alternativet Raphael Varane, som Mourinho tog från Lens till Real Madrid sommaren 2011. Fransmannen har sedan dess vid flertalet gånger länkats med Manchester United och enligt rapporten så är han nu Uniteds förstaval för positionen.

Manchester Evening News skrev tidigare under morgonen att Tottenhams belgare Toby Alderweireld är ett högintressant alternativ för United och att man noga följer hans kontraktssituation i Tottenham.

 

Källa: Mirror, MEN

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter