Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Situationen på mittfältet

Manchester United har problem att lösa på det centrala mittfältet. Tre spelare kan vara på väg bort…

Det centrala mittfältet tros bli den viktigaste positionen att hantera under sommarens transferfönster. Michael Carrick förväntas lägga skorna på hyllan och ta en coach-roll i Mourinhos stab, Marouane Fellaini har ännu inte skrivit på något nytt korntakt efter att ha nobbat Uniteds första förslag om förlängning och Ander Herrera länkas med Milan efter en svag säsong med begränsat med speltid.

United länkas samtidigt med många centrala mittfältare. Jorginho från Napoli, Seri från Nice, Vidal från Bayern, Weigl från Dortmund och Fred från Shakhtar för att nämna några.

Med tanke på att mittfältet inte fungerat speciellt bra samtidigt som minst en och möjligtvis tre kan vara på väg bort så kommer det antagligen bli nödvändigt med två nya centrala mittfältare i sommar. Vilka ska dessa vara tycker ni?

 

Källa: MEN

3 Kommentarer

 1. G.Best

  13 februari, 2018 at 13:25

  Känns föga som nya spelare hjälper när Mourinho spelar den fotboll han gör.

  Truppens kvalité är inte ett problem och bör dominera matcher mot Newcastle t ex. Minns matcher som t ex mot Arsenal när Sir Alex ställde upp med 8 försvarare (om jag inte minns fel) med spelare som O’Shea, Anderson och Cleverley och vi spela ut Arsenal totalt.

  Visar på hur viktig den taktiska biten är och att använda sina spelare rätt snarare än vilka spelare det är. Med tanke på att vi har Pogba, Martial, Lukaku, Alexis m fl finns det inga bortförklaringar för att vi bör vinna matcher som mot Newcastle utan några som helst problem.

  Läste att sen i November har vi tagit 33 poäng och Chelsea 34 poäng. Conte ryktas få sparken och Mourinho får nytt kontrakt och folk hyllar honom…

  • Ruben

   13 februari, 2018 at 14:17

   Haha, håller med! Förstår faktiskt inte hur vi kan ha så här stora problem.

  • Richard

   13 februari, 2018 at 20:18

   Mycket handlar ju om pogba och hans oförmåga att ta jobbet defensivt.
   Han är ju klippt oduglig,och helt ointresserad.
   Även om vi skulle flytta upp han,så måste han ju ända höja sin defensiva ambition från 18% till 68%,om han vill passa in i mourinhios filosofi .
   Han är ett högt betalt proffs,som måste göra jobbet oavsett.Han gör inte sitt bästa.Jag är på mourinhios sida här.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/1 16.00
Manchester United - Brighton
Premier League
Spela på Betsson
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Manchester United vs BrightonFelix: Eller så skaffar ni er DISQUS med krav att logga in via ex FB/Google-kontot etc för att kommentera. Tar…Jan 20, 10:35
 • Kommentar från: mofasaswe Manchester United vs Brightonpå tiden .... GRYMT! ;DJan 20, 09:05
 • Kommentar från: Albo Manchester United vs BrightonÄntligen, bra Felix 👍🏽👍🏽Jan 20, 07:03
 • Kommentar från: Bjureld Manchester United vs BrightonVi behöver en general där bak, på tok för klena i defensiven. Det märks tydligt på defensiva fasta då det…Jan 20, 02:55
 • Kommentar från: Richard Manchester United vs BrightonHelt rätt...men troll kommer alltid finnas... det ända vi kan göra är att inte svara o kommentera... jag vet att…Jan 20, 01:36

FLER Nyheter