Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Henry om Pogba: Har sagt det många gånger

Thierry Henry säger sitt i den heta frågan om Paul Pogbas bästa position i Manchester United…

Pogbas position är ett fortsatt hett ämne och i helgens match mot Newcastle stod han för ännu en blek insats på det sittande mittfältet och byttes än en gång ut – detta efter att Mourinho bytt ut honom i matchen mot Spurs och sedan börjat honom på bänken i matchen mot Huddersfield. Många fans och initierade personer börjar allt mer kräva ett tremannamittfält för att fransmannen ska komma till sitt rätt och tillåtas glänsa som han gjorde i Juventus i den formationen, men Mourinho tycks insistera på ett tvåmannamittfält bestående av Matic/Pogba.

Om han har några planer på att ändra den formationen till nästa säsong efter ännu ett transferfönster återstår att se, men Thierry Henry är den senaste i raden av personer som säger sitt.

”När man har den kvalitén så förväntar sig alltid folk att man gör under. Jag tror inte heller att prislappen alltid är till hjälp. I Frankrike älskar folk honom men det förklarar inte vad man måste göra ute på planen. Jag tycker inte han är en sittande mittfältare och det har jag sagt många gånger.”

 

Källa: Sky Sports

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/9 21.00
Manchester United - Derby County
Ligacupen
Visas på Eurosport player

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter