Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Resultat Trippeln: Newcastle v United

Här är resultatet av gårdagens Unitedsverige-Trippel till matchen mellan Newcastle och Manchester United…

Efter att ha suttit i matchen mot Huddersfield så gick Trippeln inte in i går mot Newcastle. Det hade krävts att 1. Det blev under 2,5 mål i matchen + 2. United gjorde första målet + 3. Alexis gjorde mål.

Snopet att Alexis var SÅ nära att göra det där målet. Hade han gjort det så hade Trippeln (antagligen) gått in, för då hade United gjort första målet, Alexis hade gjort mål och det hade blivit under 2,5 mål i matchen. Vad slutresultatet hade blivit i ett sådant scenario kan man ju förvisso inte veta.. Nåja fyra av åtta Tripplar har gått in, så bättre lycka nästa gång igen. Både för Trippeln och framförallt för United..

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter