Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: Det måste Mourinho göra nu

Gary Neville förklarar var Jose Mourinho nu måste lägga full fokus på för att nästa säsong kunna utmana om titeln…

Manchester United må fortfarande ligga 2:a i tabellen och man har gjort det under merparten av säsongen, men det är ändå inte i speciellt många matcher man har imponerat – inte sedan säsongsupptakten då man pulvriserade många motståndare, i alla fall. I går mot Newcastle stod man för en spretig insats som resulterade i den andra förlusten på tre matcher och Gary Neville säger att United nu snabbt måste börja spela som ett lag och fungera som en enhet – och att det är Mourinhos jobb att få det att fungera bättre.

”Den individuella talangen finns där men det är Jose Mourinhos jobb att koordinera det till ett lag under de kommande månaderna. Han måste få dem till ett lag. De ser ut som ett lag som spelar fem procent under intensiteten de kan spela med och borde spela med. Det är vad Jose Mourinho nu måste göra. Han måste gjuta samman den här talangfulla gruppen spelare till ett lag som kan enas och vinna titeln tillsammans.”

”Nästa säsong blir Joses tredje säsong och man kan tänka att både han och alla andra anser att han måste vinna titeln nästa säsong. De måste börja förbereda sig nu och dagar som denna (i går) förstör självförtroendet och raserar jobb man gjort. De har fortfarande stunder då de låter matcher springa iväg. De missar chanser, de är slarviga i sista tredjedelen så många gånger och de måste förbättra det. De måste bli ”killers” i den sista tredjedelen och det är de inte just nu.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter