Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Newcastle hade tur

Jose Mourinho tycker att Manchester United hade alla chanser att göra mål mot Newcastle, men misslyckades…

United stod i går för ännu en plattmatch då man föll borta mot bottenlaget Newcastle. Benitez lag vann med 1-0 och United hade förvisso chanser att både ta ledningen och kvittera, men så blev inte fallet. Mourinho anser att Newcastle hade tur som vann matchen och att United borde satt en eller flera av sina chanser.

”Vi kunde varit här i tio timmar och ändå inte gjort mål – sån är känslan. När man ser antalet chanser som vi missade, med början i första halvlek när Anthony ställdes mot målvakten. I andra halvlek hade vi Alexis med ett öppet mål och sedan flera chanser där det är otroligt att vi inte gjorde mål.”

”Men jag tror även vi måste säga att målet var ett misstag. En frispark som gick långt in i boxen – vi förlorade förstabollen i luften och vi förlorade andrabollen på marken – därefter kan man säga att det handlade om tur för Newcastle. Men det är även rätt att säga att Newcastle fightade.”

”Vi var tvungna att tro på det till slutet, vilket vi också gjorde. På ett liknande sätt så kämpade Newcastle i 90 minuter. Jag älskade sättet som (United)spelarna kämpade under de sista 20-25 minuterna för att förändra resultatet. Om Newcastle hade tur? Ja de hade tur. Men ibland så framkallar man turen med sin egen inställning och efter deras ledningsmål så kämpade de för livet.”

 

Källa: Manutd.com

 

1 Kommentar

 1. ant33h

  12 februari, 2018 at 16:53

  Så jävla trött på hans bortförklaringar.. Hela tiden snackas det om tur.. Asså United är så jävla kassa under Mou.. Sämre spel än under LVG och Moyes.. Skillnaden är att vi ligger 2:a vilket är TUR! då övriga lagen inte presterat.. annars hade vi legat där Arsenal ligger nu..

  Ae tror inte på mou.. hans sätt att spela fotboll är så otroligt uselt.. Jag menar spelare kommer till United som stjärnor men sen ser ut att tappa varenda hjärncell och spelintelligens så fort dom passerar mittlinjen till motståndaren.. Uslare Offensiv coach får man leta efter..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 16.00
Manchester United - Wolves
Premier League
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Böje Inför Manchester United v WolvesHåller med dig Affe! Man kan inte spela någon för sakens skull, då faller hela grejen. Han får förhoppningsvis spela…Sep 22, 04:41
 • Kommentar från: GGMU7 Inför Manchester United v WolvesProblemet med Bailly är koncentrationen. Ibland är han bara inte med i matchen. Han gör en riktigt bra match för…Sep 22, 02:47
 • Kommentar från: Fricken89 Inför Manchester United v WolvesMogge: Håller med!Sep 21, 23:45
 • Kommentar från: Affe Inför Manchester United v WolvesInte som Smalling och Lindelöf spelar tillsammans för närvarande. Finns ingen som helst anledning nu. I mina ögon…Sep 21, 22:01
 • Kommentar från: Mogge Inför Manchester United v WolvesBailly måste snart in i spel. Annars lackar han nog ur totalt. Bästa råämnet vi har som mittback.Sep 21, 20:48

FLER Nyheter