Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Kaptenen strör salt i såren på United

Newcastles kapten strör salt i såren på Manchester United efter gårdagens match på St James´Park…

United var i går oförmögna att vinna med sitt bästa lag borta mot bottenlaget Newcastle och man förlorade alltså alla tre poängen på St James´Park efter förlust 0-1. Efter matchen pratade Newcastle-kaptenen Jamaal Lascelles med media och tvålade till United en gång extra.

”Jag tycker inte det var med i matchen i dag. När man spelar mot Arsenal eller Manchester City så kan man verkligen se deras kvalité. Om man begår ett misstag eller tappar koncentrationen så kommer ett mål att gå in. I dag tycker jag inte att de var påkopplade, från början av matchen.”

”Jag tror det berodde på vårt presspel. Vi var aggressiva och de gillade det inte. Jag var i backlinjen och kunde se deras mittbackar med bollen och de visste inte vad de skulle göra med den.”

 

Källa: ESPN

4 Kommentarer

 1. Felix

  12 februari, 2018 at 11:34

  Mittfältet var ett svart hål, anfallet saknade struktur, backlinjen var helt clueless med boll eftersom det saknades ett mittfält och ytterbackarna tycktes ha ultradefensiva förhållningsorder. Ingenting av det är nyheter heller, utan det är problem som varit med ett tag men som nu börjar kliva fram i förgrunden på allvar.

 2. Richard

  12 februari, 2018 at 14:05

  Ja,hur vi börjar matcher ,egentligen varje match,är alldeles för dåliga i början av matcherna.Det är som att alla lallar omkring o vi förlorar varje närkamp,spelar bort bollar.Vi släpper till flera lägen.
  Och så fortsätter det till vi gör ett mål i tex 38 min.Jag har svårt o förstå hur det kan fortsätta😡

 3. Richard

  12 februari, 2018 at 14:06

  Sen vinner ju inte Phil Jones eller smalling ett enda uppspel,trots att dom ofta är 2 mot en forward som är felvänd🙄

 4. Diablo

  12 februari, 2018 at 19:23

  Ett mysterium varför man inte kör med VNL mer som är bra med boll och ger ett lugn med bollen. Saknar kanske lite av Jones/Smallings fysik men bidrar med mycket annat de inte besitter. Mot Burnley är fysiska mittbackar bra med tunga forwards men mot Newcastle….

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 21/2 20.45
Sevilla - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedStruntprat.Feb 18, 00:17
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedFörstår att du inte gillar Mourinho men att jämföra honom med LvG är ju bara gränsen till okunnighet.Feb 18, 00:16
 • Kommentar från: Xinpei Startelvan mot HuddersfieldDet är en enorm skillnad mellan U23 och A-laget. Wilson dominerade i U23 men har inte tagit steget t.ex.Feb 18, 00:14
 • Kommentar från: Xinpei Startelvan mot HuddersfieldTa det lugnt. För en säsong sedan så visste du antagligen inte ens vem Gomes var och nu kräver du…Feb 18, 00:12
 • Kommentar från: farzad khazaei Huddersfield vs Manchester UnitedLVG vann mot både City, Arsenal och Liverpool. Han vann med spelare som Rashford och Lingard i laget. Under LVG…Feb 18, 00:09

FLER Nyheter