Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Kaptenen strör salt i såren på United

Newcastles kapten strör salt i såren på Manchester United efter gårdagens match på St James´Park…

United var i går oförmögna att vinna med sitt bästa lag borta mot bottenlaget Newcastle och man förlorade alltså alla tre poängen på St James´Park efter förlust 0-1. Efter matchen pratade Newcastle-kaptenen Jamaal Lascelles med media och tvålade till United en gång extra.

”Jag tycker inte det var med i matchen i dag. När man spelar mot Arsenal eller Manchester City så kan man verkligen se deras kvalité. Om man begår ett misstag eller tappar koncentrationen så kommer ett mål att gå in. I dag tycker jag inte att de var påkopplade, från början av matchen.”

”Jag tror det berodde på vårt presspel. Vi var aggressiva och de gillade det inte. Jag var i backlinjen och kunde se deras mittbackar med bollen och de visste inte vad de skulle göra med den.”

 

Källa: ESPN

4 Kommentarer

 1. Felix

  12 februari, 2018 at 11:34

  Mittfältet var ett svart hål, anfallet saknade struktur, backlinjen var helt clueless med boll eftersom det saknades ett mittfält och ytterbackarna tycktes ha ultradefensiva förhållningsorder. Ingenting av det är nyheter heller, utan det är problem som varit med ett tag men som nu börjar kliva fram i förgrunden på allvar.

 2. Richard

  12 februari, 2018 at 14:05

  Ja,hur vi börjar matcher ,egentligen varje match,är alldeles för dåliga i början av matcherna.Det är som att alla lallar omkring o vi förlorar varje närkamp,spelar bort bollar.Vi släpper till flera lägen.
  Och så fortsätter det till vi gör ett mål i tex 38 min.Jag har svårt o förstå hur det kan fortsätta😡

 3. Richard

  12 februari, 2018 at 14:06

  Sen vinner ju inte Phil Jones eller smalling ett enda uppspel,trots att dom ofta är 2 mot en forward som är felvänd🙄

 4. Diablo

  12 februari, 2018 at 19:23

  Ett mysterium varför man inte kör med VNL mer som är bra med boll och ger ett lugn med bollen. Saknar kanske lite av Jones/Smallings fysik men bidrar med mycket annat de inte besitter. Mot Burnley är fysiska mittbackar bra med tunga forwards men mot Newcastle….

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 16.00
Manchester United - Wolves
Premier League
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Böje Inför Manchester United v WolvesHåller med dig Affe! Man kan inte spela någon för sakens skull, då faller hela grejen. Han får förhoppningsvis spela…Sep 22, 04:41
 • Kommentar från: GGMU7 Inför Manchester United v WolvesProblemet med Bailly är koncentrationen. Ibland är han bara inte med i matchen. Han gör en riktigt bra match för…Sep 22, 02:47
 • Kommentar från: Fricken89 Inför Manchester United v WolvesMogge: Håller med!Sep 21, 23:45
 • Kommentar från: Affe Inför Manchester United v WolvesInte som Smalling och Lindelöf spelar tillsammans för närvarande. Finns ingen som helst anledning nu. I mina ögon…Sep 21, 22:01
 • Kommentar från: Mogge Inför Manchester United v WolvesBailly måste snart in i spel. Annars lackar han nog ur totalt. Bästa råämnet vi har som mittback.Sep 21, 20:48

FLER Nyheter