Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Jag förtjänar en utmärkelse!

Jose Mourinho säger att han förtjänar en utmärkelse för sitt exemplariska uppträdande vid sidlinjen…

Mourinho har genom åren stått för en massa gruff och incidenter vid sidlinjen under matcher, men i Manchester United har han skärpt sig, speciellt den här säsongen. Förvisso har han haft ett uppmärksammat bråk med Antonio Conte, men det har ägt rum via media och under matcher vid sidlinjen har det varit problemfritt i det stora hela. Enligt honom själv förtjänar han en utmärkelse för sitt uppträdande.

”Jag har helt inställd på att vinna den utmärkelsen den här säsongen – för den manager som uppfört sig bäst vid sidlinjen. Jag är allvarlig! Det finns så många utmärkelser – bästa prestation under veckan, månadens manager och det ena och det andra – de borde ge en utmärkelse till den manager som uppträder bäst vid sidlinjen och de borde vara fjärdeomarna som röstar.”

”Jag är ganska säker på att jag skulle vinna. Jag menar allvar! Jag har inte skapat ett enda problem för en enda fjärdedomare vid sidlinjen, förutom när jag fick rött kort mot Southampton för jag gick in på planen. Jag förbereder mig. Jag är väldigt glad. Jag säger inte att jag aldrig tappar humöret. Jag är inte perfekt. Jag går inte från ”The Bad One till The Perfect One” inte alls, men jag försöker. Jag gör en ansträngning och jag är nöjd med hur det går.”

 
Källa: Sky Sports

Fyra av sju Unitedsverige-Tripplar har gått in. Läs om Trippeln till Newcastle HÄR.

3 Kommentarer

 1. Ruben

  11 februari, 2018 at 17:10

  Du förtjänar sparken!

  • Bedri

   11 februari, 2018 at 19:06

   Håller med

   • D.K

    13 februari, 2018 at 18:19

    Han förtjänar även pris som den som förstört flest talanger, de bruyne, salah, lukaku (resultatet ser vi nu i utd), och nu på god väg att förstöra pogba.
    Grattis mou, titeln är din

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter