Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mkhi: Skillnaden mellan Wenger och Mourinho

Henrikh Mkhitaryan förklarar vad som är den stora skillnaden mellan Jose Mourinho och Arsene Wenger…

Det är allmänt känt att Mourinho kräver mycket av sina spelare och följer man inte instruktioner och krav så ryker man ur laget. Mkhitaryan och Mourinho verkade inte dra helt jämnt och armeniern var under långa perioder i frysboxen i Manchester United. Nu förklarar han den stora skillnaden mellan den ”snällare” Wenger och den hårda Mourinho.

”Mourinho begärde mycket av spelarna. Mycket, och han var väldigt hård. Arsene Wenger är vänligare, han förstår, kan sätta sig in i spelares situation och han är lugnare. Det är skillnaden” säger Mkhi till SFR Sport on Friday.

 

Källa: MEN

Fyra av sju Unitedsverige-Tripplar har gått in. Läs om Trippeln till Newcastle HÄR.

4 Kommentarer

 1. Tommy Sjölund

  10 februari, 2018 at 11:49

  Snälla pojkarna får inte dansa och vinner de något, snällt barn väntar och blir utan. Wenger behöver nog bli lite tuffare inte bara mot andra managers, men han är duktig på att förädla unga spelare, men sedan behöver dem nog en liten tuffare manager, för att visa vad som krävs för att vinna, tror faktiskt Mikhi passar in hos Wenger.

 2. Danne10

  10 februari, 2018 at 13:02

  Klart han passar in i Arsenal men samtidigt berättar han att han inte klarar av så stor press med ansvar om en tränare begär mycket. I arsenal får han vara med om det roliga i att anfalla. Men laget vinner inga troféer. Där är skillnaden. Dom kan vinna fler matcher med 4-5 bollar men dom har nog också fler matcher med större förlust också. Alltså en större ojämnhet

  • Ruben

   10 februari, 2018 at 20:11

   Micki var i dagens Arsenal match i samma gamla United form, helt värdelös!

 3. Puppym

  11 februari, 2018 at 03:48

  Kunde inte bry mig mindre. Han är en arsenal spelare. Gjorde inget vidare avtryck hos oss och nu passar han på och skina så mycket som möjligt innan hans glöd släcks helt i arsenal.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/2 15.05
Manchester United - Liverpool
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter