Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

De Gea: Inte läge att tänka på framtiden nu

David De Gea ger en intervju med Sky Sports och pratar om framtiden och hur det är att spela för United…

Mourinho sa nyligen att man kommer erbjuda David De Gea ett nytt långtidskontrakt som förhoppningsvis får honom att stanna i klubben bortom de två och ett halvt år som återstår på hans kontrakt (vid aktiverad option) och i veckan rapporterade tidningarna att United och De Geas representanter nu inlett samtal om en förlängning. I en intervju med Sky Sports säger däremot De Gea att det just nu inte är läge att fundera över framtiden.

”Jag tycker inte det är rätt tid att att börja prata om framtiden eller prata om kontrakt. Vi har massor av matcher mellan nu och slutet av säsongen och det första vi måste tänka på är Burnley nu i helgen. Nu handlar det om att fokusera, jobba hårt, träna hårt, hålla sig i form och plocka poäng.”

Han uttrycker dock stor kärlek och respekt för Manchester United, där han alltid trivts bra och fortfarande gör det.

”Det är speciellt att bara vara del av den här klubben. Att få vara en spelare för den här klubben är speciellt så när man får dra på sig tröjan är det alltid något man är väldigt stolt över och som är väldigt speciellt. Att vara end del av en klubb som Manchester United gör en känslosam och man förstår gradvis hur mycket klubben betyder för fansen och folket som jobbar här. De lever verkligen för sporten, så det blir en del av en själv och man kan bara uppskatta att få vara en del av det.”

United har numer De Geas gamle målvakts-coach från Atletico Madrid, Emilio Alvarez anställd inom klubben och De Gea själv säger att det är en av anledningarna till att det går så bra i år.

”Vi har känt varandra länge och jobbat tillsammans när jag var mycket yngre. Han vet vad han ska säga och hur han ska hantera mig. Om jag någonsin tvivlat på något så har han hjälpt mig väldigt mycket. Han känner mig som spelare och som person och vi har ett speciellt band – en väldigt bra arbetsrelation, så jag tror det är en av anledningarna till at det går bra den här säsongen. 

 

Källa: Sky Sports

Kolla in Trippeln till lördagens match mot Burnley. Läs mer HÄR.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter