Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Yorke: Så många mål tror jag Lukaku gör i år

Dwight Yorke anser att Romelu Lukaku var helt rätt anfallsvärvning att göra för Manchester United…

Romelu Lukaku har redan gjort 17 mål för Manchester United – alla turneringar inräknat (inklusive målet i Supercupen mot Real Madrid) och efter en tids måltorka/formsvacka tycks han nu vara på väg mot bättre form igen – med några mål och fina prestationer på senare veckor. Den gamle trippelhjälten Dwight Yorke tror att belgaren kommer nå över 30 mål för Manchester United redan i år.

”Ibland kan folk vara orättvisa gällande siffrorna och kontinuiteten men det räcker ofta när man kommer för en stor transfersumma och spelar för lag som Manchester United – man befinner sig under luppen och man måste vara konsekvent. Jag själv har alltid känt att han var rätt värvning och han har redan gjort tvåsiffrigt antal mål – 16 eller 17 stycken och vi är bara halvvägs in på säsongen.”

”Om han fortsätter på det spåret så kommer han komma nära eller över 30 mål och det är en ganska bra leverans. Som anfallare så kommer man alltid att bli bedömd på antalet mål man gör och jag är säker på att han kommer lyckas med det, även om folk fortfarande ifrågasätter om han är bra nog eller ej. Men jag har inga tvivel. Han är fortfarande en ung man,  han utvecklas och blir bättre med åren och med förväntningarna man har på sig i Manchester United.”

 

Källa: MEN

1 Kommentar

  1. Richard

    18 januari, 2018 at 07:43

    Jag håller med D’wight

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter